Με τα 3 γκολ κόντρα στην Λαμία, ο ΠΑΟΚ έφτασε τα 72 στο πρωτάθλημα και συνολικά τα 120 σε όλες τις διοργανώσεις, σε μία σεζόν που πλησιάζει στο απόλυτο ρεκόρ!

Με ανατροπή ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 της Λαμίας. Με τα τρία γκολ, το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου έφτασε τα 72 στο φετινό πρωτάθλημα, επτά στροφές πριν το φινάλε!

Μιλάμε για την ομάδα με την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, έχοντας ταυτόχρονα και την καλύτερη άμυνα με μόλις 25 γκολ παθητικό σε 29 αναμετρήσεις. Επιθετικά, ο ΠΑΟΚ τα «σπάει» σε όλες τις διοργανώσεις καθώς έχει φτάσει τα 120 γκολ.

Το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία του ΠΑΟΚ είναι τα 126 γκολ που σημειώθηκαν την σεζόν 2000-01, αριθμός που φαίνεται πως θα ξεπεραστεί σχετικά εύκολα δεδομένου πως ο Δικέφαλος έχει μπροστά του ακόμη 7 παιχνίδια σε ό,τι αφορά τα playoffs, αλλά και 2 ευρωπαϊκά ματς με την Κλαμπ Μπριζ, μίνιμουμ!

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης έγινε ο 22ος σκόρερ του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν, με τον Γιόνι Ότο να είναι ο μοναδικός ενεργός ποδοσφαιριστής, πέρα από τους τερματοφύλακες, που δεν έχει βρει δίχτυα. Όσο για τον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης με την Λαμία, Στέφαν Σβαμπ; Έφτασε τα 9 τέρματα, πετυχαίοντας για πρώτη φορά στην εν Ελλάδι καριέρα του δύο γκολ σε ένα παιχνίδι. 

Αναλυτικά τα γκολ ανά διοργάνωση σε αυτά τα πρώτα 49 παιχνίδια της σεζόν: 

Πρωτάθλημα Superleague 72 γκολ
Όμιλοι Conference League – Φάση των «16» 21 γκολ
Προκριματικά Conference League 13 γκολ
Κύπελλο Ελλάδας 14 γκολ

Δείτε Επίσης  Ντάμιαν Λίλαρντ : "Ασέβεια" να μιλούν κάποιοι για τον Θανάση Αντεντοκούμπο