Διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο για την αστυνόμευση αθλητικών εκδηλώσεων, πραγματοποιεί η #Αστυνομία, την Πέμπτη και Παρασκευή, 05-06 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των δράσεων για την αντιμετώπιση της βίας στους αθλητικούς χώρους και τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής αθλητικών εκδηλώσεων.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης παρακολουθούν Αξιωματικοί της Αστυνομίας, οι οποίοι επιτελούν καθήκοντα Υπευθύνου Αστυνόμευσης Αθλητικών Εκδηλώσεων, καθώς και Υπευθύνου Αστυνόμευσης Σταδίων. Το πρόγραμμα παρακολουθούν επίσης, ανώτεροι Αξιωματικοί, όπως η Διοίκηση της ΜΜΑΔ, Βοηθοί Αστυνομικοί Διευθυντές των Αστυνομικών Επαρχιακών Διευθύνσεων, καθώς και Αξιωματικοί και μέλη των Γραφείων Επιχειρήσεων των Αστυνομικών Διευθύνσεων και της ΜΜΑΔ.
Ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου, παρέστη στην έναρξη του σεμιναρίου, το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων για την ασφαλή διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων.
Διοργανωτές του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι η Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου και το Εθνικό Γραφείο Συλλογής Πληροφοριών για τον Χουλιγκανισμό, του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Δείτε Επίσης  Μετακίνηση οπαδών: Συνεδριάζει την άλλη εβδομάδα εν μέσω διασταυρωμένων πυρών η ΚΟΠ