Μαγική σεζόν αναμένεται να είναι για τη Νόα η φετινή, καθώς έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι Αρμένιοι έχουν το γκάζι πατημένο μετρώντας έξι νίκες, μία ισοπαλία και ισάριθμη ήττα, αυτή από την ΑΕΚ στην OPAP Arena που δεν τους στέρησε ωστόσο το ευρωπαϊκό όνειρο.

Μάλιστα, η Νόα «φλερτάρει» με την πρόκρισή της για πρώτη φορά στην επτάχρονη ιστορία της σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι Αρμένιοι νίκησα με 3-0 εντός έδρας τη Ρουζομπέροκ στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους αγώνας για τα playoffs του Conference League, αποτέλεσμα που τη βάζει με το ένα πόδι στο League Stage της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3′ ο Γκονσάλο Γκρεγκόριο, ενώ το απίθανο σκηνικό με τη διακοπή του ρεύματος στο 68′ δεν πτόησε τους παίκτες της Νόα, καθώς όταν το ματς συνεχίστηκε φιλοδώρησε με ακόμα δύο γκολ τους Σλοβάκους.

Αρχικά στο 79′ με εκτέλεση πέναλτι ο Γκορ Μανβελιάν έκανε το 2-0, ενώ στο 90+3′ ο Ματέους Αΐας διαμόρφωσε το τελικό 3-0 εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Πίρσον.

Δείτε Επίσης  Mυθική υποδοχή για Ολυμπιακό