Λύγισε τον Άρη με 2-0 για την 8η αγωνιστική της β’ φάσης.

Το σκορ διαμόρφωσαν οι Τσεπάκ (8’) και Κβιλιτάια (31’) από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, με τον Γεωργιανό να χάνει και πέναλτι στο 56’.

Με δέκα ολοκλήρωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι, λόγω αποβολής του Σανέ στο 70’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο ΑΠΟΕΛ έλεγχε τον αγώνα στη μεγαλύτερη του διάρκεια χωρίς να αφήσει ιδιαίτερα περιθώρια στον Άρη. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους γαλαζοκίτρινους μετά τη νίκη με το ίδιο σκορ (2-0) επί της Πάφος FC.

Η σημερινή ήταν η τέταρτη ήττα του Άρη στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος και πλέον τίθεται σε κίνδυνο και η συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Η διαφορά από την πέμπτη Πάφος FC μειώθηκε στον έναν βαθμό, με την απόσταση από την τρίτη Ομόνοια να παραμένει στους τέσσερις.

Για την 9η αγωνιστική της β’ φάσης, ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει την Ομόνοια ως τυπικά φιλοξενούμενους, ενώ ο Άρης υποδέχεται την Πάφος FC.

Οι δύο αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Κυριακή (28/4) στις 19:00.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σήμερα με τους πιο κάτω ποδοσφαιριστές :

ΑΠΟΕΛ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Μπέλετς, Τσεπάκ, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Σούσιτς, Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο, Σαρφό (71′ Ζέφτε), Εντονγκαλά, Μαρκίνιος (71′ Δώνης), Κβιλιτάια (83′ Κβιλιτάια).

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Σανέ, Μουσούντα (58′ Μάτισικ), Μπρόρσον, Ουρόσεβιτς, Νίκολιτς, Μπράουν (46′ Σάβο), Σόκε, Μπένγκτσον, Μαγιαμπέλα (74′ Μποακί), Μοντνόρ (46′ Γκομίς).

Σκόρερ: Τσεπάκ 8′, Κβιλιτάια 31′ / –

Δείτε Επίσης  Ο Μαρινάκης δήλωσε