Στο πλαίσιο της δέσμευσής του για διαρκή προσφορά στην τοπική κοινωνία, το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Βηρυτού Mediterraneo (AUB Mediterraneo) στήριξε οικονομικά και συμμετείχε ενεργά  στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Ioannidia Fundraising Run» που πραγματοποιήθηκε χθες στην Κοινότητα Κοίλης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εκδήλωση, που διοργανώθηκε από το Κοινοτικό Συμβούλιο Κοίλης σε συνεργασία με το  Dinamico Training Center με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων, προσέλκυσε δεκάδες έμπειρους δρομείς, αλλά και πολλές οικογένειες  που θέλησαν να συνδυάσουν την ποιοτική ψυχαγωγία με την ουσιαστική προσφορά.

Στη διοργάνωση έλαβε μέρος και  αριθμός φοιτητών και προσωπικού του AUB Mediterraneo, αναδεικνύοντας έμπρακτα τις αρχές και τις αξίες του Πανεπιστημίου για ανιδιοτελή προσφορά προς τον συνάνθρωπο και την κοινωνία ευρύτερα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Dr. Wassim El Hajj, «τόσο η συμμετοχή όσο και η χορηγία μας στην εκδήλωση αντικατοπτρίζει την αφοσίωση του AUB Mediterraneo να συμβάλλει στην ευημερία της κοινωνίας που υπηρετούμε. Μέρος της αποστολής μας, τόνισε, είναι η υποστήριξη δράσεων και πρωτοβουλιών που βελτιώνουν τις ζωές των συνανθρώπων μας».

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του δασκάλου Γιάννη Ιωαννίδη.

Δείτε Επίσης  ΑΕΛ : Το πηδάλιο στον Γαρπόζη