Ανάρτηση από τον πρόεδρο του ΚΟΑ Γιάννο Ιωάννου με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της κυπριακής αποστολής στους Ολυμπιακούς αγώνες….

“Ασημένιος Ολυμπιονίκης ο Τιτάνας Παύλος Κοντιδης αλλά ταυτόχρονα Ολυμπιονίκες στη καρδιά μας είναι όλοι όσοι συμμετείχαν στη Ολυμπιάδα αυτή.

Υπερέβαλαν εαυτούς,κατέβαλαν τεράστιες ψυχικές δυνάμεις, ίδρωσαν,πόνεσαν,τραυματίστηκαν για να πετύχουν το στόχο τους.

Η ζωή συνεχίζεται.Πλωρη για τους επόμενους Ολυμπιακούς.

Οι αθλητές μας δεν μας χρειάζονται στις φωτογραφίες μαζί τους.Εκει είναι το αναφαίρετο δικαίωμα τους να αποθανατίσουν τη χαρά τους με τους δικούς τους ανθρώπους.Τους γονείς,τους συζύγους,τους φίλους.

Υποχρέωση δίκη μας να τους δίνουμε διαρκώς τις ευκαιρίες και να δείχνουμε έμπρακτα τη στήριξη μας και τη ανιδιοτελή μας αγάπη.

Με τη δημιουργια επαρκών αθλητικών εγκαταστάσεων και υποδομών.Με τους σχεδιασμούς της πολιτείας που ανταμείβουν και εξασφαλίζουν επαγγελματική αποκατάσταση.Γιατι όλοι αυτοί οι αθλητές είναι πραγματικοί ήρωες ανεξαρτήτως της κατάταξης τους.

Αποτελούν τα πρότυπα που θελουμε να μεταλαμπαδεύσουν τις αξίες του Ολυμπισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι»στα μικρά παιδιά μας .

Και ότι και να κάνουμε θα είναι λίγο.

Γιατί η Κύπρος μας αιώνια θα είναι υποχρεωμένη στο Κοντιδη,στο Τραικοβιτς,τη Έλενα,τη Ολίβια,το Μάριο,τη Κωνσταντίνα και όλα τα αλλά παιδιά”.

Δείτε Επίσης  Κόσκελα για ΑΕΛ: "Δύσκολες συνθήκες, καθυστερημένοι μισθοί"