Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Οι μικρότερες κατηγορίες στη Γερμανία ξεκίνησαν, όμως, το κυρίως πιάτο είναι η Bundesliga. Το ορεκτικό για αυτά που θα ακολουθήσουν θα σερβιριστεί σήμερα, με τον αγώνα του Σούπερ Καπ, ανάμεσα στη νταμπλούχο Μπάγερ Λεβερκούζεν και τη Στουτγάρδη.

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

Welcome BookieRefund!!! Έπαιξες 7 και έχασες μόλις 1; ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ!!!

To Green Friday είναι εδώ! Κάθε Παρασκευή, αύξηση 5% σε όλες τις επιλογές του Bookieplier. MONO ΣTA ΠPAKTOPEIA BookieCo !

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!   

Λεβερκούζεν και Στουτγάρδη έκαναν εξαιρετική περσινή χρονιά και στοχεύουν να την επαναλάβουν και τη φετινή περίοδο. Παρά το γεγονός ότι ο γερμανικός γίγαντας, η Μπάγερν Μονάχου, θέλει να πάρει πίσω τα σκήπτρα του.

Οι δυο ομάδες θα συγκρουστούν απόψε με έπαθλο το πρώτο τρόπαιο της νέας αγωνιστικής περιόδου. Φαβορί υπάρχει και είναι η ομάδα του Τσάβι Αλόνσο, ωστόσο οι αποδόσεις δεν είναι τέτοιες ώστε να είναι αποτρεπτικό το διπλό. 

Να σκοράρουν και οι δυο ομάδες είναι επίσης ένα πολύ εφικτό σενάριο με βάση τα όσα παρουσιάζουν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ πολύ καλή απόδοση έχει και το over 2,5.

Δείτε Επίσης  ΑΡΗΣ : Με άλλο αέρα από το ρετιρέ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.