Ο Γκιόργκι Κβιλιτάια παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Άρη, μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την συμμετοχή του στο EURO: “Σπουδαία εμπειρία, είναι από τις στιγμές που ζεις μια φορά στη ζωή σου και για εμάς τους Γεωργιανούς που περιμέναμε τόσα πολλά χρόνια, ήταν πραγματικά σπουδαία. Νιώθοντας όλη αυτή την αγάπη και την στήριξη από την χώρα μας, αισθάνομαι ευγνώμων. Είναι η καλύτερη εμπειρία στην καριέρα μου.”

Για την μεταγραφή του στον Άρη και την υποδοχή που είχε στην ομάδα: “Γνώριζα λίγο πολύ τους ποδοσφαιριστές, τρία χρόνια που παίζαμε αντίπαλοι πριν ή μετά τους αγώνες συνομιλούσαμε μεταξύ μας. Με βοήθησαν στην προσαρμογή.”

Για το στιλ παιχνιδιού της ομάδας: “Θα χρειαστεί χρόνο, είναι διαφορετικές τακτικές και πράγματα, σε σχέση με εκείνα που έκανα στο ΑΠΟΕΛ. Ξέρω τι ζητάει ο προπονητής και δεν θα μου πάρει πολύ χρόνο.”

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο ρόστερ: “Είναι καλό όταν υπάρχει ανταγωνισμός, για την ομάδα αλλά και για εμάς.”

Τι φιλοδοξείς να προσθέσεις στην επιθετική γραμμή του Άρη: “Αυτό που μας έλειπε τα περασμένα χρόνια, ήταν ένα ποδοσφαιριστής που μπορεί να κρατήσει την μπάλα και να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει πάνω και προφανώς είναι αυτό που περιμένει ο κόουτς από εμένα. Τον ρόλο που έχει το εννιάρι, δηλαδή να είναι στην περιοχή φαίνεται να έλειπε από την ομάδα.”

“Πριν υπογράψω στον Άρη, είχα συνάντηση με τον προπονητή και τον πρόεδρο. Ξέρω το πλάνο της ομάδας και θέλω να το ακολουθήσω. Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.”

Πως περιγράφεις τον εαυτό σου: “Είναι λες και είμαι δύο διαφορετικοί άνθρωποι μέσα στο γήπεδο και εκτός. Ίσως να φαίνομαι υπερόπτης στο γήπεδο, αλλά εκτός γηπέδου είμαι διαφορετικός. Είμαι επαγγελματίας που ζει με το ποδόσφαιρο και το αγαπά. Μου αρέσει αν έχω φίλους και έχω πολλούς στη Κύπρο.”

Δείτε Επίσης  Κύπριοι αθλητές στις ΗΠΑ : Συνεχείς διακρίσεις