Με μεγάλη χαρά, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μας με την Παναγιώτα Θεμιστοκλέους, η οποία αναλαμβάνει τη θέση της Προπονήτριας Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης του σωματείου μας.

Η Παναγιώτα Θεμιστοκλέους είναι μια αθλήτρια με πλούσια εμπειρία και σημαντικές διακρίσεις, που επιστρέφει στον ΑΠΟΠ για να προσφέρει τις γνώσεις και την εξειδίκευσή της στις νεότερες γενιές αθλητών. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Γυμναστική Ακαδημία με ειδικότητες στην Καλαθοσφαίριση και την Αθλητική Διοίκηση, αποκτώντας έτσι τα απαραίτητα εφόδια για να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη των ακαδημιών μας.

Σύντομο Βιογραφικό
Ακαδημαϊκή Εκπαίδευση: Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση και Αθλητική Διοίκηση (Δίπλωμα Προπονητή Α’ κατηγορίας).
Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής σε ιδιωτικό σχολείο.

Αγωνιστική Καριέρα: Έχει αγωνιστεί σε κορυφαίες ομάδες όπως ο ΑΠΟΠ, ο ΑΠΟΕΛ, ο Προμηθέας Χαλανδρίου, τα Μελίσσια και οι Newcastle Eagles. Συμμετοχή σε όλες τις μικρές Εθνικές Ομάδες της Κύπρου (U16, U18). Μέλος της Εθνικής Ομάδας 3×3 Γυναικών (2024), όπου κατέκτησε τη 2η θέση. Συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα Γυναικών 5×5 (2024). Φιναλίστ Κυπέλλου ΕΣΚΑ Γυναικών και 2η θεση στο πρωτάθλημα (2022) με τον Προμηθέα Χαλανδρίου. 3η θεση στο πρωτάθλημα ΕΣΚΑ (2023) με Προμηθέα χαλανδρίου Πολλαπλές διακρίσεις σε Παγκύπριους και Πανελλήνιους και συμμετοχή σε παγκόσμιους Σχολικούς Αγώνες αλλά και με όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του ΑΠΟΠ (u14,u16 ,u18) στα Παγκύπρια Πρωταθλήματα.

Προπονητική Εμπειρία: Προπονήτρια των τμημάτων U10 και U12, καθώς και των ακαδημιών του ΑΠΟΠ για την περίοδο 2023-2024.

Στο ρόλο της ως Προπονήτρια Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης, η Παναγιώτα θα αναλάβει την καθοδήγηση και την ανάπτυξη των νεαρών αθλητών και αθλητριών μας, προσφέροντάς τους τις βάσεις για να εξελιχθούν τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο προσωπικό τους επίπεδο.

Δείτε Επίσης  ΑΕΛ : Aνάληψη της διοργάνωσης της τελική φάσης της Delasport Balkan League

Με τη σημαντική της εμπειρία και αφοσίωση, είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλει καθοριστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη των ακαδημιών μας και στην επίτευξη νέων επιτυχιών.

Ευχόμαστε στην Παναγιώτα καλή επιτυχία.

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟΠ