Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Νέες ευρωπαϊκές εξετάσεις για Πάφο και Ομόνοια. Οι δύο μας ομάδες μετά τις προκρίσεις τους στον 3ο Προκριματικό Γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, αντιμετωπίζουν απόψε Φέχερβαρ και ΤΣΣΚΑ 1948 Σόφιας αντίστοιχα.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται τους Ούγγρους και οι Παφίτες ταξιδεύουν στην Βουλγαρία με στόχο να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης ενόψει των επαναληπτικών.

Δύσκολο το έργο του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άγιαξ για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

Welcome BookieRefund!!! Έπαιξες 7 και έχασες μόλις 1; ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ!!!

To Green Friday είναι εδώ! Κάθε Παρασκευή, αύξηση 5% σε όλες τις επιλογές του Bookieplier. MONO ΣTA ΠPAKTOPEIA BookieCo !

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΦΕΧΕΡΒΑΡ (20:00)

Με δύο νίκες κόντρα στην Τορπέντο Κουταΐσι πήραν την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ οι «πράσινοι». Αυτή την φορά όμως το έργο τους σίγουρα θα είναι δυσκολότερο κόντρα στους Ούγγρους. Την περσινή σεζόν η Φέχερβαρ τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 54 βαθμούς και πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ: Άρχισε τις υποχρεώσεις της από τον 2ο προκριματικό γύρο και απέκλεισε τη Σουμγκαγίτ, καθώς κέρδισε στον πρώτο αγώνα εκτός έδρας 1-2 και εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματά στον επαναληπτικό. Επίσης οι Ούγγροι, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, υποδέχθηκαν την Ντιοσγκιόρι, την οποία κέρδισαν με 3-1 και έτσι πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη τη φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα. Ελέω έδρας, φαβορί για νίκη στο αποψινό ματσάκι οι ποδοσφαιριστές του Νταμπράουσκας, με τον άσσο να πληρώνει 1.68 και το διπλό 4.85. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.57. Για πρόκριση, η Ομόνοια έχει τιμή 1.50 και οι Ούγγροι 2.40. Το under 2,5 βρίσκεται στο 1.74 και το αντίστοιχο over στο 2.01. Ο άσσος σε συνδυασμό με το over 1,5 προσφέρεται στο 2.22 και η νίκη των γηπεδούχων σε συνδυασμό το 1-3 γκολ στο ματς, έχει απόδοση 1.95.

CSKA 1948-ΠΑΦΟΣ FC (20:30)

Ανατροπή και πρόκριση για την Πάφο που επικράτησε με 3-0 στην παράταση (1-0 κανονική διάρκεια) της Ζαλγκίρις, στο πλαίσιο του μεταξύ τους επαναληπτικού αγώνα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Απέναντι της η βουλγάρικη CSKA 1948 που προκρίθηκε και αυτή στην παράταση απέναντι στην Μπούντουτσνοστ. Μια σοβαρή και πειθαρχημένη Πάφος, έχει όλα τα φόντα και την δυναμική να προκριθεί στα πλέι-οφ της διοργάνωσης. Στο 1.55 η πρόκριση της και στο 2.30 των Βούλγαρων. Όσον αφορά την αποψινή αναμέτρηση, ο άσσος πληρώνει 2.40 και το διπλό 2.68. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.54. Λέτε η Πάφος να φύγει αλώβητη από την Βουλγαρία; Το (Χ2) Διπλή Ευκαιρία έχει τιμή 1.54. Το under 2,5 πληρώνει 1.74 και το αμφίσκορο 1.86. Η επιλογή DNB για τον άσσο έχει τιμή 1.67 και το διπλό 1.92. Ο άσσος σε συνδυασμό με το under 3,5 έχει απόδοση 2.96 και το διπλό με τα ίδια δεδομένα 3.21. Επίσης, ο άσσος σε συνδυασμό με το 2-5 γκολ, πληρώνει 2.82 και το διπλό (με τον ίδιο συνδυασμό) 3.17 στην «ΒοοkieCo».

Δείτε Επίσης  Διαιτητής που πόζαρε με την φανέλα του Μέσι αντικαταστάθηκε...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΓΙΑΞ (21:00)

Όντας καταιγιστικός στο πρώτο 45λεπτο όπου πέτυχε τρία γκολ, ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε με 4-0 εκτός έδρας την Μπότεφ και με συνολικό σκορ 6-1 στα μεταξύ τους παιχνίδια σφράγισε θριαμβευτικά το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ , όπου θα συναντήσει τον Άγιαξ ο οποίος προκρίθηκε και αυτός με δύο νίκες κόντρα στην Βοϊβοντίνα. Οι «πράσινοι» καλούνται να κάνουν την δική τους υπέρβαση, εάν θέλουν να περάσουν στον επόμενο γύρο. Εννοείται μεγάλο φαβορί είναι ο «Αίαντας» με την πρόκριση του να πληρώνει 1.45 και του ΠΑΟ 2.50. Όσον αφορά την αποψινή αναμέτρηση έχουμε τις εξής αποδόσεις: 2.61, 3.25, 2.61 για το (1Χ2) αντίστοιχα. Το under 2,5 βρίσκεται στο 1.89 και το αντίστοιχο over 1.79. To (G/G) προσφέρεται στο 1.61 και το (N/G) στο 2.13. Το (Χ/Χ) Ημίχρονο-Τελικό πληρώνει 5.16, το (Χ/1) 6.46 και το (Χ/2) 6.72. Το 3-4 γκολ στο ματσάκι, έχει τιμή 2.25. Ο άσσος σε συνδυασμό με το (G/G) έχει απόδοση 4.99 και το διπλό με τα ίδια δεδομένα 4.99 επίσης.

***Μαζεύτηκαν αρκετά φαβορί απόψε στα προκριματικά του Γιουρόπα και του Κόνφερενς Λιγκ. Μιλάμε για τις Μπράγκα, Ντιναμό Μινσκ, Τραμπζονσπόρ και Ελσίνκι. Αυτή η τετράδα των άσσων προσφέρεται στο 4.70 στην «ΒοοkieCo» και θα μπορούσε να μπει σε σύστημα με παρολί.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.