Ο κεντρικός επιθετικός του  προσφυγικού σωματείου Ηρακλής Γερολάκκου, ανοίγει τα χαρτιά του, αναφέρεται στους προσωπικούς του στόχους, στους στόχους της ομάδας του και συμβουλεύει τους νεώτερους.

Κυριάκο μίλα μας για το ξεκίνημα σου στο ποδόσφαιρο. Πότε έγινε, πού και ποιους είχες δίπλα σου σ αυτό;

Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο απο μικρή ηλικία, όταν ήμουν 6 χρονών.Αρχικά ξεκίνησα στην ακαδημία Junior FA και στην συνέχεια στις Ακαδημίες Διγενή Μόρφου μέχρι τα 17 μου χρόνια.Έπειτα είχα πρόταση από την Ομόνοια Λευκωσίας την οποία δέχτηκα και ξεκίνησα εκεί στην δεύτερη ομάδα για 3 χρόνια. Μετά την πανδημία το 2020, συνέχισα στην ομάδα του Εθνικού Λατσιών για δύο χρόνια και αργότερα το 2022 δέχτηκα πρόταση από την ομάδα του Ηρακλή Γερολάκκου όπου είμαι μέχρι και σήμερα.

Μίλα μας λίγο για την πορεία σου από το ξεκίνημα σου μέχρι σήμερα.

Σε όλη την διάρκεια της ποδοσφαιρικής μου πορείας γνώρισα πολλές χαρές, λύπες, συγκινήσεις και διακρίσεις. Έκανα πολλούς φίλους που κρατώ και στην προσωπική μου ζωή, έμαθα να αποδέχομαι την ήττα, τον σεβασμό προς τον αντίπαλο, να κρατώ τις καλές και κακές στιγμές και να συνεχίζω. Μαθαίνω μέχρι σήμερα απο κάθε παιχνίδι και προχωρώ προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο για την ομάδα μου.

Ποιο πιστεύεις είναι το χαρακτηριστικό σου μέσα στο γήπεδο;

παίζοντας στη θέση του κεντρικού επιθετικού πιστεύω οτι έχω την δυνατότητα να σκοράρω εύστοχα στην αντίπαλη εστία, πάντα με τη βοήθεια της ομάδας μου.  Η δύναμη μου στο σουτ , το ύψος και ο όγκος τους σώματος μου με βοηθούν λόγω του εκτοπίσματος μου μέσα και έξω απο την περιοχή σε ψηλό και χαμηλό παιχνίδι.

Ποιούς στόχους έθεσες με τους προπονητές σου για την συνέχεια;

Δείτε Επίσης  ΠΑΟ : Μετά την Μακάμπι ... το Final Four

Οι στόχοι που θέσαμε φέτος με τον προπονητή μας Κώστα Τσικκά είναι να κλειδώσουμε την παραμονή μας στο πρώτο γκρουπ της κατηγορίας και να παλέψουμε για την άνοδο μας στην δεύτερη κατηγορία.

Ποιους θεωρείς σήμερα τους καλύτερους Κύπριους ποδοσφαιριστές;

Για εμένα προσωπικά οι καλύτεροι Κύπριοι ποδοσφαιριστές είναι ο Ιωάννης Πίττας, ο Πιέρος Σωτηρίου και ο Μαρίνος Τζιωνής.

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις σε ένα παιδί και τους γονείς του που θέλει ν ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο;

Ένα μήνυμα που θα ήθελα να στείλω στους γονείς νέων ποδοσφαιριστών είναι 3 λέξεις . Πίστη Αφοσίωση και Δουλειά. Να δείχνουν εμπιστοσύνη στους προπονητές των παιδιών τους, ταπεινά και προσγειωμένα. Να μην αφήνουν τα παιδιά τους να τα παρατούν όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες.