Ο Αντρέας Σάντης έθιξε το (οικονομικό) θέμα που αφορά τα προσφυγικά σωματεία και τη στήριξη από το κράτος.

 Μεγάλος στόχος για την Ανόρθωση η πλήρης αναβάθμιση του “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

 Ο Πρόεδρος του ΔΣ της “Κυρίας” είναι αποφασισμένος μαζί με τους συνεργάτες του να το… τραβήξει μακριά, έτσι ώστε να στηριχθεί οικονομικά η μεγάλη προσπάθεια που θα γίνει.

“Δεν είπαμε και για τα προσφυγικά σωματεία, βεβαίως και η Ανόρθωση έχει τεράστια απαίτηση από το κράτος να πάρει αυτά που δικαιούται. Και θα το πω και θα το λέω κάθε φορά που βρίσκομαι στον… αέρα. Η Ανόρθωση έφυγε από το ιδιόκτητο της οίκημα που ήταν στην καρδιά της Αμμοχώστου, έφυγαν οι άνθρωποι από τις επιχειρήσεις που είχαν και ανθούσαν. Ξαναξεκίνησαν από το μηδέν, συμπεριλαμβανομένης και της Ανόρθωσης και σήμερα που μιλάμε λες… και εκλιπαρούμε για ένα γήπεδο που φτιάξαμε με αίμα και ιδρώτα να το αναβαθμίσουμε για να το κάνουμε στα ευρωπαϊκά πρότυπα. Γήπεδα που έγιναν μεταγενέστερα και όχι μόνο δεν έχουν χάσει τίποτα οι περιουσίες αυτών πολλαπλασιάστηκαν, λόγω της εισβολής και της ανάπτυξης που πήραν άλλες περιοχές εκτός της Αμμοχώστου. Ε όχι, βεβαίως δεν θα το ανεχτούμε. Βεβαίως αν χρειαστεί θα φτάσουμε στα άκρα, διότι είναι ένα δίκαιο αίτημα. Είναι ένα αίτημα που έχει τυποχρέωση το κράτος να σταθεί δίπλα στα προσφυγικά σωματεία. 

Στο Υπουργείο Οικονομικών ή των Κοινωνικών Ασφαλίσεων ή δεν ξέρω που για να μεν το συγκεκριμενοποιώ, τραγουδάνε για την Αμμόχωστο; Είναι σε αυτό το γήπεδο, είναι σε αυτό το γήπεδο που οι μικροί που τώρα έχουν γεννηθεί γνωρίζουν για την Αμμόχωστο. Γι’ αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Βεβαίως όπου μπορούμε να επηρεάσουμε θα επηρεάσουμε. Είναι δύο πράγματα. Το ένα είναι το ποδόσφαιρο ως ποδόσφαιρο που δικαιούται αυτά που δικαιούται και δεύτερο είναι τα προσφυγικά σωματεία. Δεν είμαστε ούτε επαίτες, ούτε εκλιπαρούμε, ζητάμε τα αυτονόητα, ζητούμε αυτά που έχουν δοθεί σε πάρα πολλούς άλλους που δεν έχουν χάσει τίποτα. Αν χρειαστεί μπορούμε να πούμε και με αριθμούς γι’ αυτό”.  

Δείτε Επίσης  Sabbianco Ανόρθωση : Άμεσος θα είναι ο αποκλεισμός της ομάδας