Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών έκοψε την Βασιλόπιτα για το 2024

Με τις ευλογίες του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγόριου στην παρουσία της Πρώτης κυρίας κ. Φιλίπας Καρσερά Χριστοδουλίδη, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών έκοψε τη Βασιλόπιτα για το 2024. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Δημοσιογραφική Εστία την Τρίτη 16 Ιανουαρίου και διοργανώθηκε για τα μέλη της, τους Χορηγούς, τα μέλη του Δ.Σ και τους αθλητές της.

Στην εκδήλωση παρέστηκε επίσης, η Υπουργός Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας Δρ Αθηνάς Μιχαηλίδου, το μέλος της ΚΟΕ Κ. Κλέα Παπαέλληνα και ο Ανώτερος Υπαστυνόμας Α’ κ. Κώστας Αυγουστή.  

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος, που ευλόγισε την Βασιλόπιτα ευχόμενος καλή αθλητική χρονιά: «Είμαστε πάντα δίπλα σας και επικροτούμε τον αγώνα σας. Το «ευ αγωνίζεσθαι» τον αγώναν τον καλόν, της κατάκτησης των αρετών». 

Ο εκπρόσωπος των αθλητών, κ. Δημήτρης Νεανίδης, καλοσώρισε και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε εκ μέρους όλων των αθλητών καλή χρονιά με πολλές αθλητικές δράσεις.  

Η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Μαρία Βασιλειάδου στην ομιλία της ανέφερε: «Μαζευτήκαμε σήμερα εδώ, για να κόψουμε την Βασιλόπιττα για το 2024, και να ευχηθούμε σε όλους μια καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία, δημιουργικότητα και όμορφες Αθλητικές εμπειρίες. Ευχόμαστε από καρδιάς η χρονιά αυτή, να ανοίξει τον δρόμο, μέσα από τον αθλητισμό,  για νέες εμπειρίες χαράς και καταξίωσης, για όλους τους αθλητές, αλλά κυρίως για τους δικούς μας, μοναδικούς, αθλητές, για τους οποίους, η συμμετοχή μέσα από τα αθλήματα σημαίνει πολύ περισσότερα.

Για τα δικά μας παιδιά, ο αθλητισμός είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα μέσα στα γήπεδα και η ευγενής άμιλλα μέσα από την συμμετοχή, δημιουργεί  μια μεγάλη και απαράμιλλη  ευκαιρία, για να δείξουν τη δύναμη της θέληση τους να βγουν νικητές, όχι μόνο στον αθλητικό στίβο, αλλά και στο στίβο της ζωής.

Δείτε Επίσης  ΑΠΟΕΛ : Παρελθόν ο Ρικάρντο Σα Πίντο

Η κ. Βασιλειάδου, έκανε αναφορά στις δράσεις της ΚΟΕΟ το διάστημα που προηγήθηκε, στις αποστολές που συμμετείχαν οι αθλητές/ιες στο εξωτερικό το 2023, και στις επιτυχίες των αθλητών μας σε αυτές.