Ο Peter Costin Από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του Διγενή Ακρίτα Μόρφου στην φετινή χρονιά, απαντά στις ερωτήσεις του φιλάθλου

Σε ποιά ηλικία ξεκίνησες την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο και από πού;

Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο στα 8 μου χρόνια στην ακαδημία Zimbru Chisinau όπου παρέμεινα για 2 χρόνια. Στην συνέχεια μετακινήθηκα στην Dacia Buiucani όπου παρέμεινα μέχρι την μετακόμιση μου στην Κύπρο

Διγενής Ακρίτας Μόρφου , η ομάδα στην οποία αγωνίζεσαι. Δώσε μας μια γενική εικόνα.

Η γνώμη που έχω για το Σωματείο του Διγενή είναι μόνο θετική. Είμαι στην καλύτερη ομάδα, με υποδέχθηκαν πολύ φιλικά και ήταν δίπλα μου στα πάντα. Είμαι ευγνώμων στον προπονητή μου και όλη την προπονητική ομάδα , στο Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του.

Ποιοι πιστεύεις ότι είναι οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται στο Κυπριακό πρωτάθλημα αυτή την σεζόν;

Θα ξεχώριζα τους Alexander Kokorin και τους Bruno και Jairo της Πάφου. Είναι ποδοσφαιριστές που είχα την τύχη να τους αντιμετωπίσω και στο πρωτάθλημα της Μολδαβίας.

Ποιος κατά την γνώμη σας είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής ανά το παγκόσμιο:

Είναι δύσκολη απάντηση αφού υπάρχουν φοβερά καλοί ποδοσφαιριστές ανά το παγκόσμιο. Όπως ξεχωρίζω τον Toni Kroos για τον τρόπο που χειρίζεται την μπάλα στο γήπεδο και την διορατικότητα του.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι όσο αφορά την ποδοσφαιρική σου καριέρα;

Προσωπικός στόχος είναι να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου αλλά και να αγωνιστώ κάποια στιγμή στην Α΄Κατηγορια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Τι νομίζεις ότι πρέπει να δημιουργήσουν ή να βελτιώσουν οι αρμόδιοι φορείς στην Κύπρο για να βελτιωθεί το επίπεδο του ποδοσφαίρου;

Δείτε Επίσης  Στις αρχές του 2024 οι αποφάσεις για προσωρινές αποβολές και νέο οφσάιντ

Οι αρμόδιοι φορείς πρέπει να δημιουργήσουν καλύτερα γήπεδα και γενικά εγκαταστάσεις τα οποία θα επιφέρουν πιο ασφαλές παιχνίδι για τους ποδοσφαιριστές και περισσότερο θέαμα για τον φίλαθλο.