Παρέμβαση στα γραφεία της εταιρείας πραγματοποίησαν, όπως ενημέρωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας «Αιώνια Πιστοί» διαμαρτυρόμενοι για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Η ανάρτηση:

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ,

“Προπονητές της κερκίδας δεν είμαστε, ούτε θα γίνουμε. Δυστυχώς όμως αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε γιατί ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Για ακόμα μια χρονιά βλέπουμε την αγωνιστική κατρακύλα της ομάδας μας να συνεχίζεται και οι “αρμόδιοι” να σφυρίζουν αδιάφορα. Αγωνιστική κατρακύλα την οποία κάθε φορά πληρώνουν άλλοι εκτός από αυτούς που πρέπει. Σε κάθε αποτυχία και σε κάθε κακή εμφάνιση πλασάρουν την γνωστή κουφέτα είμαστε πλήρεις και έχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας. ΟΧΙ κύριοι ΑΝΙΚΑΝΟΙ είστε. ΑΝΙΚΑΝΟΙ αφού κάθε χρονιά με τις επιλογές σας μας δείχνετε πόσο ανίδεοι είστε.

Δικές σας επιλογές μα κάθε φορά την πληρώνει ένας διαφορετικός προπονητής. Στις πόσες λανθασμένες επιλογές θα αναλάβετε τις ευθύνες σας; Στις πόσες λανθασμένες επιλογές θα αντιληφθείτε ότι δεν είστε αντάξιοι να απαρτίζετε το ΠΡΑΣΙΝΟ οικοδόμημα;

Αν λοιπόν δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε, να παραιτηθείτε.

κ. Παπασταύρου, σαν επικεφαλής οι ευθύνες βαραίνουν και εσένα. Στα θέλω σου έτρεχες να μιλήσεις στον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ, στα θέλω του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ εξαφανίζεσαι. Αναμένουμε από εσένα να προχωρήσεις σε ριζικές αλλαγές και να κάνεις πράξη τα λόγια σου, λόγια που λέχθηκαν στην τελευταία Γ.Σ του ΑΣΟΛ, πριν ο ΛΑΟΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σας γυρίσει την πλάτη του.

Ο κόσμος είναι καζάνι που βράζει. Είναι ένα ποτάμι που εξελίσσεται σε χείμαρρο και με την ορμή του μπορεί να παρασύρει οτιδήποτε μπει εμπόδιο στον δρόμο του. ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΑΜΕΣΑ

Δείτε Επίσης  Κύπελλο Εθνών Αφρικής : Τραγωδία με νεκρούς και τραυματίες

Υ.Γ: Πέραν από την σημερινή παρέμβαση θα απαιτήσουμε και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο που σύντομα θα είναι στην Κύπρο για την οποία θα επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση για ενημερώση του κόσμου μας.”