Με τις νίκες της Πάφου και του ΑΠΟΕΛ αλλά και την ισοπαλία ανάμεσα σε ΑΕΚ και Εθνικό συνεχίστηκε χθες η 4η αγωνιστική της Cyprus League By Stoiximan, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα με τον αγώνα ανάμεσα σε Ένωση Νέων Παραλιμνίου και Ομόνοια Αραδίππου στο «Τάσος Μάρκου». Η Πάφος με τη νίκη της αυτή έκανε το 4 στα 4 στο φετινό πρωτάθλημα και παραμένει η μοναδική ομάδα που διατηρεί το απόλυτο των νικών.

Στον χθεσινό της παιγνίδι, η Πάφος πήρε σπουδαίο διπλό επί της ΑΕΛ με 3-1 με τα γκολ της Πάφου να σημειώνονται στο τελευταίο δεκάλεπτο, ανατρέποντας το εις βάρος της 1-0 του πρώτου ημιχρόνου. Τρίτη σερί νίκη στο Πρωτάθλημα που τον ανεβάζει στην 3η θέση πέτυχε χθες ο ΑΠΟΕΛ, επικρατώντας στο ΓΣΠ της Νέας Σαλαμίνας με 3-1. Στον άλλο χθεσινό αγώνα, ΑΕΚ και Εθνικός συμβιβάστηκαν στο πολύ «χορταστικό» σε σκορ 2-2 στην ΑΕΚ Αρένα.

Το Σάββατο, η Ανόρθωση πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, αναγκάζοντας από την άλλη την Ομόνοια στην πρώτη της απώλεια. Η ομάδα της Αμμοχώστου επικράτησε με 1-0 στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Στο τοπικό ντέρμπι της Λεμεσού, Άρης και Απόλλων έμειναν στη λευκή ισοπαλία στο Στάδιο Αλφαμέγα.

Την Παρασκευή, στην πρεμιέρα της αγωνιστικής, Καρμιώτισσα και Ομόνοια 29Μ εξήλθαν ισόπαλες με 1-1.

Βαθμολογία: Πάφος 12, Άρης 10, ΑΠΟΕΛ 9, Ομόνοια 9, ΑΕΛ 6 (3 αγ.), ΑΕΚ 4, Απόλλων 4 (3 αγ.), Εθνικός 4, Καρμιώτισσα 4, Ανόρθωση 4, ΕΝΠ 3 (3 αγ.), Νέα Σαλαμίνα 3, Ομόνοια 29Μ 1, Ομόνοια Αραδίππου 1 (3 αγ.).

Δείτε Επίσης  ΠΑΕΕΚ : Αναζήτηση για επιθετικό και αμυντικό