Κοκτέιλ γνωριμίας πραγματοποίησε χθες βράδυ ο Kuutio Homes Παφιακός στο Roofbar M-Boutique Hotel στην Παφο.

Στην εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκαν οι αρχές της Πάφου, εκπρόσωπος της ΚΟΠΕ καθώς και αρκετοί χορηγοί του σωματείου παρουσιάστηκε το πλάνο για την νέα χρονιά ενώ το παρόν τους έδωσαν και ο προπονητής και βοηθός προπονητής της ομάδας με τέσσερις από τους πετοσφαιριστές του σωματείου.

Οι Μπόγιαν Γιοντάνοφ και Χρίστος Προδρόμου αλλά και οι νεαποκτηθέντες Νικόλας Ελευθερίου και Μάριος Στρουγκάρεβιτς έδωσαν την υπόσχεση ότι ο Παφιακός θα πρωταγωνιστήσει στην νέα αγωνιστική χρονιά και θα κάνουν τα πάντα για να επιστρέψει στους τίτλους.

Μιλώντας στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Άνθιμος Οικονομίδης, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας για τη νέα χρονιά που είναι η επιστροφή στους τίτλους και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

“Ο Παφιακός, είπε, ξεκινά μια νέα εποχή με στόχο την επιστροφή στην κορυφή του κυπριακού βόλεϊ, διεκδικώντας πρωτάθλημα και κύπελλο. Η διοίκηση της ομάδας μας, υπογράμμισε, προχώρησε σε πλήρη αναδιάρθρωση σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο αγωνιστικό και παρουσιάζεται ενισχυμένη με έναν κορυφαίο Κύπριο προπονητή, τους καλύτερους Κύπριους παίκτες και σπουδαίους ξένους.

Παράλληλα, είπε ο κ. Οικονομίδης, η ομάδα ,μας θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στα ευρωπαϊκά κύπελλα και θέλουμε σε αυτή μας την προσπάθεια να βρούμε στήριξη και συμπαράσταση, τόσο με την παρουσία σας στο γήπεδο όσο και οικονομικά από όσους μπορούν να ενισχύσουν αυτή την προσπάιεια με στόχο να επαναφέρουμε τη χαρά και την περηφάνια και στο βόλεϊ στην Πάφο.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους σημειώνοντας το πόσο σημαντικό είναι η επαρχία μας να εκπροσωπείται σε ανώτατο επίπεδο στα ομαδικά αθλήματα και απο άλλες ομάδες, πέραν της Πάφου, και να διεκδικεί τίτλους και διακρίσεις.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος Μάριος Ιγνατίου, Γραμματέας και Εκπρόσωπος Τύπου του Παφιακού.

Δείτε Επίσης   Ρονάλντο: Θέλαμε περισσότερα