Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Στην μάχη του 3ου Προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ μπαίνει απόψε το ΑΠΟΕΛ, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Να υπενθυμίσουμε ότι με την πρόκριση του σε βάρος της Πετροκούμπ, το ΑΠΟΕΛ έχει εξασφαλίσει, στη χειρότερη περίπτωση, συμμετοχή στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Αν προκριθεί σε βάρος της Σλόβαν, θα έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, διατηρώντας ασφαλώς ζωντανό το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη η πρωταθλήτρια Σλοβακίας, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, η οποία έκανε και το 2 στα δύο στο φετινό πρωτάθλημα που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, διεξάγονται άλλα δύο ενδιαφέροντα ματσάκια και απόψε η βραδιά έχει και προκριματικά Κόνφερενς Λιγκ με τέσσερις αναμετρήσεις.

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

Welcome BookieRefund!!! Έπαιξες 7 και έχασες μόλις 1; ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ!!!

To Green Friday είναι εδώ! Κάθε Παρασκευή, αύξηση 5% σε όλες τις επιλογές του Bookieplier. MONO ΣTA ΠPAKTOPEIA BookieCo !

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ-ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ ΖΙΛΟΥΑΖ (20:00)

Πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι ανάμεσα σε δύο ομάδες που παίζουν ωραίο και ανοικτό ποδόσφαιρο. Αμφότερες βρέθηκαν απευθείας… στον 3ο Προκριματικό Γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και θα δώσουν μεγάλη μάχη για την πρόκριση στα πλέι-οφ. Φαβορί για νίκη απόψε οι γηπεδούχοι, με τον άσσο τους να πληρώνει 1.95 και το διπλό να ανεβαίνει στο 3.77. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.30. Λέτε οι Βέλγοι να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης μέσα στην Τσεχία; Το (Χ2) Διπλή Ευκαιρία προσφέρεται στο 1.76. Το under 2,5 πληρώνει 1.78 και το αντίστοιχο over 1.96. To αμφίσκορο έχει τιμή 1.79 και το (N/G) 1.96. To (X/1) Ημίχρονο-Τελικό βρίσκεται στο 5.10 και το (Χ/2) 8.08. Η επιλογή των 3-4 γκολ στο ματσάκι προσφέρεται στο 2.35. Ο άσσος σε συνδυασμό με το over 1,5 έχει απόδοση 2.55 και το διπλό με τα ίδια δεδομένα 4.91 στην «ΒοοkieCo».

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ-ΑΠΟΕΛ (20:30)

Δείτε Επίσης  Πάφος FC - Απόλλων : συμβιβάστηκαν στην ισοπαλία

Το ΑΠΟΕΛ εάν θέλει να βρεθεί στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και παράλληλα να εξασφαλίσει θέση στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ βελτιωμένο σε σύγκριση με τα πρώτα παιχνίδια απέναντι στους Μολδαβούς. Η Σλόβαν είναι έμπειρη και ποιοτική ομάδα. Δεν είναι τυχαίο που είναι και το φαβορί στον αποψινό αγώνα για νίκη στο 2.12 και το διπλό του ΑΠΟΕΛ ανεβαίνει στο 3.41. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.21. Το (Χ2) Διπλή Ευκαιρία για τους πρωταθλητές μας, πληρώνει 1.65. Στα γκολ… φαβορί το under 2,5 σε τιμή 1.73 και το αντίστοιχο over στο 2.03. Το (G/G) προσφέρεται στο 1.80 και το (N/G) στο 1.95. Το (Χ/Χ) Ημίχρονο-Τελικό πληρώνει 5.11, το (Χ/1) 5.33 και το (Χ/2) 7.44. Η επιλογή DNB για τον άσσο, έχει τιμή 1.47 και για το διπλό 2.28. Το 2-3 γκολ στην αναμέτρηση, βρίσκεται στο 1.81. Το αμφίσκορο σε συνδυασμό με τον άσσο, έχει απόδοση 4.61 και το διπλό με τα ίδια δεδομένα 7.40 στην «ΒοοkieCo». Η ισοπαλία ως αποτέλεσμα ημιχρόνου, έχει απόδοση 2.12.

ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ-ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ (21:45)

Οι δύο ομάδες πέτυχαν μεγάλες νίκες στον 2ο Προκριματικό Γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείοντας Πανεβέζις και RFS αντίστοιχα. Ήταν τα μεγάλα φαβορί και το επιβεβαίωσαν και εντός αγωνιστικού χώρου. Πλέον τα λένε οι δύο τους… με φόντο τα πλέι-οφ της διοργάνωσης. Οι πολωνοί ξεκίνησαν εντυπωσιακά τη φετινή χρονιά, καθώς σε τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα τους, μετράνε ισάριθμες νίκες. Από την άλλη οι Νορβηγοί, είναι πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα τους και ενδέχεται να το κατακτήσουν και φέτος. Στις στοιχηματικές αγορές στην «ΒοοkieCo», το σετ αποδόσεων είναι ισοζυγισμένο, με ελαφρύ φαβορί το διπλό: 2.97, 3.27, 2.30 για το (1Χ2) αντίστοιχα. Τόσο το under 2,5 όσο και το over προσφέρονται στο 1.87. Μιλάμε για δύο εκ φύσεως επιθετικές ομάδες και για αυτό τον λόγο το αμφίσκορο πληρώνει 1.69. Το να σκοράρουν πρώτοι οι γηπεδούχοι, έχει τιμή 2.09 και οι φιλοξενούμενοι 1.82. Ο άσσος σε συνδυασμό με το 2-5 γκολ έχει απόδοση 3.42 και το διπλό με τα ίδια δεδομένα 2.62 στην «ΒοοkieCo».

***Στο Κόνφερενς Λιγκ και στα τέσσερα αποψινά παιχνίδια, οι γηπεδούχοι είναι το μεγάλο φαβορί για νίκη. Οι νίκες λοιπόν για Κοπεγχάγη, Χάκεν, Πάξι και Σεντ Γκάλεν έχουν συνολική απόδοση 4.00 στην «ΒοοkieCo» και θα μπορούσαν να μπούνε σε σύστημα με παρολί.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.