Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Στο Ρίμινι της Ιταλίας βρίσκονται από το Σάββατο οι αθλητές της Εθνικής μας Ομάδας της Ενόργανης Γυμναστικής Μάριος Γεωργίου, Ηλίας Γεωργίου, Πηλλακούρης Σωκράτης, Χαρή Μιχάλης, Κυριάκου Νεόφυτος, Γιώργος Άγγονας, Σάββα Νεόφυτος και Βασιλειάδης Στυλιανός για να συμμετάσχουν  στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Ανδρών και Εφήβων.

Το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα είναι η τελευταία ευκαιρία  πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν τον Αύγουστο στο Παρίσι.

Οι 6 αθλητές της Εθνικής ομάδας Ανδρών θα αγωνιστούν στα προκριματικά αύριο Τετάρτη και οι 2 Αθλητές της Εθνικής ομάδας Εφηβων την Πέμπτη.   

Τους αθλητές μας συνοδεύουν : οι προπονητές Παναγιώτης Πετρίδης, Παναγιώτης Σιήππης, Ηρόδοτος Γιωργαλλάς και Σκεύη Ανδρέου. Φυσιοθεραπευτές είναι ο Γιώργος Κουτσούδης και η Αθηνά Κωνσταντίνου. Κριτές της αποστολής ο Δημήτρης Άγγονας και ο Σωτήρης Στυλιανού. Ψυχολόγος η Άγκοτα Λενάρτ, Ιατρός η Αγνή Βωνιάτη και διατροφολόγος η Αννίτα Σόμογκι Κόβακς. Αρχηγός Αποστολής ο Μιχάλης Κυλίλης.

Δείτε Επίσης  6ος αγώνας παραδοσιακής τοξοβολίας «Οι δρόμοι του χαλκού» στην Καλαβασό