Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Στη σέντρα το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας. Το πρώτο παιχνίδι διεξάγεται το βράδυ της Παρασκευής, με την Ομόνοια Αραδίππου να φιλοξενεί την Ανόρθωση. Πρεμιέρα και στη Γερμανία, με την πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γκλάντμπαχ.

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

Welcome BookieRefund!!! Έπαιξες 7 και έχασες μόλις 1; ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ!!!

To Green Friday είναι εδώ! Κάθε Παρασκευή, αύξηση 5% σε όλες τις επιλογές του Bookieplier. MONO ΣTA ΠPAKTOPEIA BookieCo !

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!   

Ομόνοια Αραδίππου-Ανόρθωση (19:00)

Μετά από πάρα πολλά χρόνια η Ομόνοια Αραδίππου επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία και απόψε θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στην Ανόρθωση.

Η “Κυρία” βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, με τον Γιάννο Οκκά να προσπαθεί να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα μπορέσει να εκπληρώσει τους στόχους της. Κάθε αρχή και δύσκολη, ωστόσο η Ανόρθωση με τον τίτλο του φαβορί στοχεύει να τον επιβεβαιώσει και να κάνει ποδαρικό με το δεξί.

Κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου που έχει και αυτή στόχους να εκπληρώσει. Στα φιλικά προετοιμασίας τα… περιστέρια είχαν καλή εικόνα, ενώ σε ένα εξ αυτών κέρδισε τη σημερινή αντίπαλο της.

Δείτε Επίσης  Ανόρθωση : Τα προβλήματα δεν λεν να κοπάσουν

Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν (21:30)

Έκανε την έκπληξη πέρυσι με το αήττητο νταμπλ και αισιοδοξεί να διατηρήσει τα σκήπτρα. Ξεκίνησε με το δεξί αφού κατέκτησε το σούπερ καπ στα πέναλτι με το σύνηθες τρόπο. Με δέκα ποδοσφαιριστές ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά τη Στουτγάρδη και στο τέλος της άρπαξε το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς.

Φέτος θα είναι πιο δύσκολα τα δεδομένα, αφού η Μπάγερν Μονάχου στοχεύει να επιστρέψει δυναμικά, όμως, στη σημερινή πρεμιέρα η Λεβερκούζεν είναι το φαβορί για τη νίκη. Καλύτερη, πιο ποιοτική και έτοιμη από την Γκλάντμπαχ πάει για να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της χρονιάς.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.