Η Ρεάλ Μαδρίτης οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζεται με μεταγραφές “βόμβα” για την νέα χρονιά.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Ισπανία, έχει ήδη κλείσει τον Κιλιάν Εμπαπέ, ως ελεύθερο από την Παρί Σεν-Ζερμέν, βάζοντας τέλος σε ένα σήριαλ που κρατά πολλά χρόνια.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ, φέρεται να έχει ήδη υπογράψει με τη “βασίλισσα”, κάτι που έχει κάθε δικαίωμα να πράξει, αφού το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Σε αναμονή η ανακοίνωση για την περίπτωση του Εμπαπέ, όμως όλα συνηγορούν ότι ο 25χρονος αρχηγός της Παρί και της εθνικής Γαλλίας, ετοιμάζει βαλίτσες για Μαδρίτη.

Η ομάδα του Αντσελίτι με την προσθήκη του Εμπαπέ, φτιάχνει ένα εξαιρετικό δίδυμο στην επίθεση, μαζί με τον Βινίσιους Ζούνιορ. Πίσω τους, ο Αντσελότι έχει επίσης σπουδαίους ποδοσφαιριστές, σε μικρή ηλικία, αλλά ήδη έμπειρους στο κορυφαίο επίπεδο που επιτάσσει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Καμαβινγκά, Τσουαμενί, Βαλβέρδε και λίγο πιο μπροστά ο Μπέλιγχαμ, είναι εκείνοι που θα υποστηρίζουν τους Εμπαπέ και Βίνι σε δημιουργία και σκοράρισμα.

Εκτός από την επίθεση, κοιτάζουν και στην άμυνα, όντας έτοιμοι για ακόμα ένα “μπαμ”, ποδοσφαιριστή που βγάζει μάτια στη Μπουντεσλίγκα.

Ο αριστερός φουλ μπακ της Μπάγερν Μονάχου, Αλφόνσο Ντέιβις, έχει ήδη συμφωνήσει με τη Ρεάλ, μια υπόθεση που έχει δουλευτεί εδώ και αρκετούς μήνες από τους υπεύθυνους μεταγραφών της “βασίλισσας”.

Τα πάντα βέβαια, στην περίπτωση του Καναδού, πρώην παίκτη των Βανκούβερ Γουάιτκαπς, είναι στο χέρι των Βαυαρών, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Ωστόσο, η Ρεάλ είναι έτοιμη να κάνει πρόταση και να διαπραγματευτεί για ένα ποσό περίπου στα μισά της αξίας του Ντέιβις, που κοστολογείται περί τα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε Επίσης  O Τζάλμα στην Τούρκικη Γκαζιαντεσπόρ

Αν ενταχθεί στο ρόστερ των Μαδριλένων ο Καναδός, παίρνει αυτόματα τη φανέλα βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας και θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι με τις περιπτώσεις των Φερλάν Μεντί και Φραν Γκαρθία.

Όπως και να ‘χει, η Ρεάλ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου… τρομάζει! Φανταστείτε, με την επιστροφή των βασικών στην αμυντική διάταξη, αλλά και του Τιμπό Κουρτουά, την ενδεκάδα που θα έχει να παρατάξει ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο Βέλγος κάτω από τα δοκάρια, Ντέιβις, Άλαμπα, Μιλιτάο, Καρβαχάλ στην άμυνα, Καμαβινγκά, Τσουαμενί, Βαλβέρδε, Μπέλιγχαμ στο κέντρο και Βινίσιους, Εμπαπέ στην επίθεση!

Από αυτούς, μόνο τρεις (Κουρτουά, Καρβαχάλ, Άλαμπα) είναι πάνω από 30 ετών.

Στη λίστα τέλος, υπάρχουν πάντα, οι Έρλινγκ Χάαλαντ, Λενί Γιορό (18 ετών στόπερ, Λιλ) και για αντικαταστάτης του Καρβαχάλ, το 2026, ο Ασράφ Χακίμι.

Η Ρεάλ χτίζει το μέλλον της, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί μια τρομερά ανταγωνιστική ομάδα για το παρόν, που γίνεται δύσκολο να αντιμετωπιστεί από τους αντιπάλους της.