«Προτεραιότητα είναι ο τερματοφύλακας και μετά η μεσοεπιθετική γραμμή»

O εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας απάντησε σε ερωτήσεις :

Πως βρίσκουν την Πάφο αυτές οι πρώτες εβδομάδες μετά τον τίτλο: «Εντάξει είμαστε άπειροι σε τέτοιες στιγμές. Πήραμε το κύπελλο και τώρα δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου για ξεκούραση και προγραμματισμό. Με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα έχουμε όλα πιο νωρίς και πρέπει να μάθουμε να ζούμε έτσι, αφού θέλουμε είμαστε κάθε χρόνο στις πρώτες θέσεις».

Για τον Ζοάο Κορέια: «Είχαμε κενό στην συγκεκριμένη θέση και το καλύψαμε ενόψει προετοιμασίας. Θεωρούμε ότι έγινε μία αρκετά καλή κίνηση, με έναν διεθνή ποδοσφαιριστή».

Για την παραμονή Τάνκοβιτς: «Θέλαμε να κρατήσουμε τον κορμό και ξέρουμε την ποιότητα του. Περιμένουμε άλλη μία κίνηση στο δεξί άκρο της άμυνας αλλά και στην θέση του τερματοφύλακα. Είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει από το EURO ο Ίβουσιτς, θέλουμε να έχουμε ανταγωνισμό στις θέσεις οπότε θα πάρουμε ισάξιους ποδοσφαιριστές».

Για τους δανεικούς που θέλουν να κρατήσουν: «Υπάρχουν οι Ρους, Μποτσκάι, Ζάζα και Πέπε που θέλουμε να τους κρατήσουμε μαζί μας αν είναι δυνατόν».

Για τα μεταγραφικά: «Προτεραιότητα είναι ο τερματοφύλακας και μετά η μεσοεπιθετική γραμμή».

Για τους Κύπριους και Μάριο Ηλία: «Θα κυνηγήσουμε το θέμα των Κυπρίων, αφού έχουμε μείνεις χωρίς Κύπριο. Υπάρχουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και θα τους κυνηγήσουμε, δεν θέλουμε να πούμε ονόματα. Θα ψάξουμε να δούμε καλές περιπτώσεις, οι οποίες είναι δύσκολες. Ίσως ανεβάσουμε και μικρούς από την β’ ομάδα. Είχαμε καλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι επέλεξαν το εξωτερικό, δεν μπορούσαμε να τους κόψουμε αυτές τις ευκαιρίες, όμως θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας παιδιά».

Δείτε Επίσης  Την καλύτερη φετινή επίδοση η Φωτοπούλου

Για τον Τζος Λόραντ της Στόουκ: «Ούτε θα διαψεύσω, ούτε θα επιβεβαιώσω το όνομα. Όμως αυτούς τους ποδοσφαιριστές θέλουμε για να ανέβουμε επίπεδο. Είμαστε πλέον ένας πιο ελκυστικός προορισμός και κυνηγάμε καλές περιπτώσεις».

Για το ίσως να είναι λίγο πίσω το θέμα ενίσχυσης: «Δεν προβληματιζόμαστε, υπάρχει ο καλός κορμός και πλάνο για την προετοιμασία και τις προσθήκες».

Αν θα πάρει κυπριακό διαβατήριο ο Ντράγκομιρ: «Τρέχουν οι διαδικασίες, του αρέσει η Πάφος και περιμένουμε».