Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Πρεμιέρα έχουμε απόψε στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια τέτοιες μέρες. Στην Τσάμπιονσιπ είναι προγραμματισμένα δύο ενδιαφέροντα ματσάκια ανάμεσα σε Μπλάκμπερν-Ντέρμπι και Πρέστον-Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ.

Πρεμιέρα δεν έχουμε μόνο στην Αγγλία, αλλά και στην Πορτογαλία με την Σπόρτινγκ να υποδέχεται την Ρίο Άβε.

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

Welcome BookieRefund!!! Έπαιξες 7 και έχασες μόλις 1; ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ!!!

To Green Friday είναι εδώ! Κάθε Παρασκευή, αύξηση 5% σε όλες τις επιλογές του Bookieplier. MONO ΣTA ΠPAKTOPEIA BookieCo !

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ-ΝΤΕΡΜΠΙ (22:00)

Πρεμιέρα στην Τσάμπιονσιπ, σε ένα από τα πιο δυσκολότερα και απρόβλεπτα πρωταθλήματα. Την περσινή χρονιά οι γηπεδούχοι είχαν κάκιστη χρονιά και κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους τις τελευταίες αγωνιστικές. Από την άλλη η ιστορική Ντέρμπι, επέστρεψε στην Τσάμπιονσιπ και εκεί θέλει να παραμείνει. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, με τον άσσο να πληρώνει 2.27 και το διπλό να ανεβαίνει στο 3.15. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.26. Οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις και το (Χ2) Διπλή Ευκαιρία έχει τιμή 1.60. Το over 2,5 πληρώνει 1.88 και εάν συνδυαστεί με το αμφίσκορο, τότε η τιμή ανεβαίνει στο 2.05. Το (Χ/1) Ημίχρονο-Τελικό έχει τιμή 5.70 και το (1/1) 3.45. Η επιλογή των 2-4 γκολ πληρώνει 1.45. Ο άσσος σε συνδυασμό με το under 3,5 έχει απόδοση 3.01 και το διπλό με τα ίδια δεδομένα 3.94 στην «ΒοοkieCo».

Δείτε Επίσης  Αποκλειστικό : Ο Μάριος Ηλία με την φανέλα της Πάφος FC

ΠΡΕΣΤΟΝ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (22:00)

Στην μέση του βαθμολογικού πίνακα κατέληξαν την περσινή χρονιά οι γηπεδούχοι και φέτος θα προσπαθήσουν για κάτι καλύτερο. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι υποβιβάστηκαν από την Πρέμιερ Λιγκ, όπου κατέληξαν στην τελευταία θέση. Το διπλό είναι σε τιμές φαβορί και πληρώνει 2.32 και ο άσσος 3.06. Η ισοπαλία κυμαίνεται σε τιμές κοντά στο 3.28. Το under 2,5 έχει τιμή 1.92 και το αντίστοιχο over 1.89. To (G/G) προσφέρεται στο 1.68 και το (N/G) στο 2.15. Το (Χ/2) Ημίχρονο-Τελικό πληρώνει 5.87 και το (2/2) 3.54. Το διπλό σε συνδυασμό με το over 1,5 έχει απόδοση 2.90 και το (1Χ) Διπλή Ευκαιρία σε συνδυασμό με το under 3,5 2.08. Το να σκοράρουν πρώτοι οι γηπεδούχοι, προσφέρεται στο 2.08 και οι φιλοξενούμενοι στο 1.80.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ-ΡΙΟ ΑΒΕ (22:15)

Ξεκινάει ο μαραθώνιος και στην Πορτογαλία που και φέτος αναμένεται εντυπωσιακός. Οι περσινοί πρωταθλητές, υποδέχονται την Ρίο Άβε. Στο 1.12 ο άσσος και εάν έρθει από το πρώτο ημίχρονο (1/1), τότε η τιμή ανεβαίνει στο 1.46. Λέτε η Ρίο Άβε να κάνει την σούπερ έκπληξη; Το (Χ2) Διπλή Ευκαιρία προσφέρεται στο 5.07. Το over 2,5 πληρώνει 1.38 και το 3,5 1.97. Η νίκη των πρωταθλητών με δύο γκολ διαφορά (-1 χάντικαπ) έχει τιμή 1.42 και με τρία γκολ διαφορά (-2 χάντικαπ) 2.14 στην «ΒοοkieCo». Ο άσσος σε συνδυασμό με το over 3,5 έχει απόδοση 2.17. Επίσης το (1/1) Ημίχρονο-Τελικό σε συνδυασμό με το over 2,5 προσφέρεται στο 1.81.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.