Στην αυριανή αναμέτρηση με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η ομάδα της Πάφου θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί.

Προκειμένου να τα καταφέρουν θα χρειαστεί να παρουσιαστούν βελτιωμένοι σε άμυνα και επίθεση.

“Πρέπει να βρούμε μια σταθερή απόδοση στα παιχνίδια για να παίρνουμε τους βαθμούς. Πρέπει να αποδείξουμε στους οπαδούς μας πως αυτά παιχνίδια ήταν μια κακή παρένθεση και από εδώ και πέρα να τους αποζημιώσουμε” δήλωσε ο Πολύβιος Παλιούρας.

Η προετοιμασία της παφιακής ομάδας ενόψει της αναμέτρησης ολοκληρώνεται σήμερα. Εκτός απροόπτου η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο θα πάει στη Λάρνακα έχοντας ως μοναδικό απόντα τον Ματίας Μελούσο, τη θέση του οποίου θα πάρει ο Πέταρ Μπότσκαί. Ο Ζάιρο εξέτισε την ποινή του, είναι ξανά διαθέσιμος και θα πάρει φανέλα βασικού. Υπολογίζεται μετά από αρκετό καιρό και ο Μάριος Δημητρίου. Όσον αφορά τους Τζόσεφ Κβίντα και Βλαντ Ντράγκομιρ (αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού) αναμένεται πως θα επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που αποτελούν σημαντικότατα γρανάζια στη μηχανή της Πάφος FC και η παρουσία τους θα λειτουργήσει ευεργετικά.

Δείτε Επίσης  Ο αποτελεματικός Λεβαντόβσκι