Ο Απόστολος Παρέλλης, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού μόλις για μία θέση. 

Μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση, ο Κύπριος αθλητής αναφέρεται στις δυσκολίες που συνάντησε καθό όλη τη διάρκεια της σεζόν αλλά και το θάνατο του προπονητή και φίλου του, Κωνσταντίνου Σταθελάκου. 

Η ανάρτηση του Απόστολου Παρέλλη: “Η πιο δύσκολη χρονιά για εμένα έχει φτάσει στο τέλος της- πρόωρα. Δεν έχω λόγια να περιγράψω την φετινή χρονιά, μια χρονιά που θα ευχόμουν να μην ερχόταν ποτέ. Έφυγες τόσο άδικα και τόσο νωρίς φίλε μου και κάθε μέρα λείπεις και πιο πολύ.

Τελείωσα και επίσημα τους αγώνες της χρονιάς 2024, μια πολύ δύσκολη χρονιά με μια πολύ μεγάλη απώλεια.  Δεν θα το κρύψω είμαι απογοητευμένος, το ήθελα πάρα πολύ να είμαι στην τέταρτη ολυμπιάδα επειδή ήταν ο στόχος της χρονιάς που βάλαμε μαζί με τον @k_stathelakos.

Δεν έχω προκριθεί στους ολυμπιακούς αγώνες για το Παρίσι 2024. 32 άτομα προκρίνονταν για τους ολυμπιακούς αγώνες και εγώ είμαι στην 33η θέση.

Οποιαδήποτε άλλη χρονιά και να ήταν θα έλεγα δεν πειράζει, πάμε για την επόμενη χρονιά δε χάθηκε ο πόλεμος με μια χαμένη μάχη πάμε για την επόμενη όπως έκανα πάντα, που παρά τους τραυματισμούς εγώ πίεζα τον εαυτό μου και το σώμα μου για να επιτύχω τον κάθε στόχο ξεχωριστά.

Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ φορτισμένος και στεναχωρημένος με πολλές σκέψεις στο μυαλό και προβληματισμούς. 

Θέλω το χρόνο μου για να σκεφτώ τα επόμενα μου βήματα και τους επόμενους μου στόχους.

Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές μας!

Δείτε Επίσης  Alambra Dairy Products : Ο Γαλατάς των Χριστουγέννων

Ευχαριστώ όλους που ήταν δίπλα μου ειδικά αυτήν την χρόνια. @koeas @cyprussportsorganisation @ΓΣΠ @opapcy . Τους γονείς μου Λάκη και Χρυστάλλα καθώς επισης και τα αδέλφια μου @d_parelli και @e.parel , την @skevitheodorou, τον Χρήστο Παπαδόπουλο τους συναθλητές μου και φίλους μου για όλη την στήριξη».

Και φυσικά δεν θα μπορούσα να αφήσω πίσω την γυναίκα μου Καρολίνα, που είναι πάντα δίπλα μου αλλά ειδικά φέτος σε αυτήν την δύσκολη χρονιά έτρεχε για όλα για να μπορέσω να κάνω σωστή προπόνηση και προετοιμασία, Σε ευχαριστώ!”