Οι δύο Έλληνες παιχταράδες, ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Τάσος Μπακασέτας οδήγησαν τον Παναθηναϊκό σε ένα άνετο 5-0, λίγες ημέρες πριν τον «τελικό» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Φαίνεται ότι όλη αυτή η στοχοποίηση που δέκτηκε αυτές τις μέρες ο Ιωαννίδης τον εξόργισε με αποτέλεσμα με σύμμαχο τον Μπακασέτα να δείξει ποιός είναι εντός γηπέδου!

Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη υπήρξε αναστάτωση στην Εθνική Ελλάδας με ένα θέμα που αφορά έλεγχο ντόπινγκ στο πλαίσιο των αναμετρήσεων με Καζακστάν και Γεωργία.

Σε ένα παιχνίδι που ήταν δύσκολο, αλλά η σοβαρότητα, η συγκέντρωση και η θέληση των παικτών του Τριφυλλιού, το έκανε εύκολο, σε ένα γήπεδο που ήταν σαν την Λεωφόρο.

Ο Ελληνας στράικερ ήταν μία… επίθεση μόνος του, καθώς από τα δικά του πόδια ξεκίνησαν οι φάσεις από τις οποίες το τριφύλλι έβαλε τις βάσεις για την άνετη επικράτηση του, σημειώνοντας δύο γκολ και δίνοντας μία ασίστ, τη στιγμή που ο Μπακασέτας πέτυχε δύο γκολ κι έδωσε άλλες δύο ασίστ! 

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος / 4-2-3-1): Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος (62’ Στάνκο), Τζανετόπουλος, Αμαράλ (46’ Σίντγκλεϊ), Τζανδάρης (62’ Κοντονίκος), Νούνιες, Τσιλούλης, Σλίβκα, Λέικ (46’ Μαρτίνεθ), Μάλτσι (77’ Τσούκαλος). 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ / 4-3-3): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Ακαϊντίν (63’ Βιλένα), Γέντβαϊ, Χουάνκαρ (63’ Μλαντένοβιτς), Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας (63’ Μαντσίνι), Λημνιός, Ιωαννίδης, Μπερνάρ (21’ λ.τ. Βέρμπιτς). 

Δείτε Επίσης  Στους "16" η Γεωργία