Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με ανατροπή 2-1 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική των Play Off.

Για να φτάσει όμως στην νίκη αυτή, μόνο εύκολα δεν ήταν τα πράγματα, αφού βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκορ με τέρμα που δέχθηκε στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα, μετά από λάθος του Χουάνκαρ, μία εξέλιξη η οποία έβαλε τους «πράσινους» με την πλάτη στον τοίχο από πολύ νωρίς.

Και η αλήθεια είναι πως ήδη από την φάση του γκολ που δέχθηκε η ομάδα φάνηκε ποιος θα ήταν αυτός που θα έβγαινε μπροστά. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πως ο παίκτης αυτός ήταν ο αρχηγός του Παναθηναϊκού στο χθεσινό παιχνίδι, Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος την στιγμή που η ομάδα του ήρθε για πρώτη φορά αντιμέτωπη με μία ήττα που θα την έβγαζε εκτός τίτλου, παρουσίασε στον αγώνα όλες τις αρετές ενός ηγέτη, αλλά και το πλούσιο ταλέντο του.

Ο Έλληνας επιθετικός χρησιμοποίησε αυτή την αυτοπεποίθηση που τον διακατείχε για να ενεργοποιήσει και τους συμπαίκτες του, που έδειχναν απογοητευμένοι. Ζητούσε συνεχώς την μπάλα, αυτή τη φορά όχι μόνο για να κάνει το στήριγμα ώστε βοηθήσει στην ανάπτυξη της ομάδας. Ο Ιωαννίδης τις περισσότερες φορές που πήρε την μπάλα χθες, γύρισε με μέτωπο στην εστία και άρχισε να παίζει.

Υπήρχαν στιγμές που έδειχνε πραγματικά ασταμάτητος, Τόσο πολύ ξεχώριζε.

Δείτε Επίσης  O Παρνασσός πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας