Ο Παναθηναϊκός δεν το ήθελε καθόλου με τον ΟΦΗ. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 2-2 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Με ένα ανούσιο ξεκίνημα, επέτρεψε στην κρητική ομάδα να προηγηθεί στο 21’ με τον Χιμένεθ να ανεβάσει σε κάποιο σημείο στροφές και να φτάσει στην ισοφάριση με το ένατο γκολ του Ιωαννίδη στο πρωτάθλημα, στο 35΄. Έχασε και πάρα πολλές ευκαιρίες για να κάνει και το 1-2, έχοντας μεταξύ άλλων και δοκάρι με τον σκόρερ του στο 54ο λεπτό!

Για να έρθουν ο καταλογισμός πέναλτι εις βάρος του, με την χρήση VAR και το νέο προβάδισμα του ΟΦΗ κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 81’ με τον Ισέκα, αλλά και η εκ νέου ισοφάριση του Παναθηναϊκού, με τον Σπόραρ που είχε μπει αλλαγή, στο 83’!

Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται βέβαια και για τον μη καταλογισμό ενός πέναλτι υπέρ τους στις καθυστερήσεις, σε χέρι του Λουκάο, σε φάση που δεν ελέγχθηκε ποτέ.

Έτσι, οι “πράσινοι” ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις του στην regular season όντας στην τέταρτη θέση, με 56 βαθμούς και το -4 από τον πρώτο ΠΑΟΚ, ενώ ο ΟΦΗ έφτασε μεν τους 25 πόντους αλλά παρέμεινε στην ένατη θέση.

Δείτε Επίσης  ΠΑΦΟΣ FC : Aνάξια των υψηλών προσδοκιών φάνηκε ψες ...