Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει μόνιμα δικό του τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι και θα κάνει την κίνησή του όπως πρέπει και την στιγμή που πρέπει.

Στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι, ειδικά στη διαδικασία των πέναλτι του δεύτερου ημιτελικού και τις τρεις αποκρούσεις από τα κτυπήματα των παικτών του ΠΑΟΚ, χάρισαν στον Παναθηναϊκό την τεράστια πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Απ’ το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (21/2), υπήρχε μία και μόνο ερώτηση στα χείλη κάθε φίλου του Παναθηναϊκού: «Θα τον αγοράσουμε το καλοκαίρι τον… τρελό Πολωνό;».

Ο θηριώδης τερματοφύλακας πρόλαβε να γράψει ιστορία, μέσα σε 33 ημέρες στο ΠΑΟ.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον «Ντράγκο» με εξάμηνο δανεισμό απ’ την ομάδα της Serie B, καλύπτοντας πλήρως το συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι (περίπου 400.000 ευρώ καθαρές αποδοχές), ενώ στο deal που έγινε με την Σπέτσια συμπεριλήφθηκε οψιόν αγοράς ύψους 3,5 εκατ. ευρώ (συν 500.000 ευρώ υπό μορφή μπόνους εάν αγωνιστεί σε 30 αγώνες με τους πράσινους, απ’ τη σεζόν 2024/25 κι έπειτα), την οποία το “τριφύλλι” μπορεί να ενεργοποιήσει έως τα μέσα Ιουνίου.

Ο Ντραγκόφσκι εκτός απ’ το εξάμηνο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό (με την Σπέτσια δεσμεύεται έως το καλοκαίρι του 2025), έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο με τους πράσινους έως τον Ιούνιο του 2027 -με ετήσιες αποδοχές κοντά στο 1 εκατ. ευρώ- το οποίο θα ενεργοποιηθεί αμέσως, εάν το τριφύλλι αποφασίσει να τον αγοράσει καταβάλλοντας την οψιόν. Δεν έχει δηλαδή να διαπραγματευτεί κάτι περισσότερο μαζί του ο Παναθηναϊκός. Εάν κινηθεί για να τον αγοράσει, είναι αυτομάτως παίκτης του για άλλα 3 χρόνια.

Δείτε Επίσης  Αποφάσεις για το Super Cup 2024 ΑΠΟΕΛ - Πάφος F.C.

Η ιστορία θα έχει σίγουρα και συνέχεια …