Ανακοίνωση από την ΠΑΕΕΚ για τον πρώην πρόεδρο της ομάδας, Δρ. Ανδρέα Σταυρίδη.

Αναλυτικά:

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΕΕΚ ΖΩΝΤΑΝΗ.

Η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας Ποδόσφαιρο τιμά τους ανθρώπους της που στηρίζουν την ποδοσφαιρική ομάδα της Κερύνειας για να συνεχίσει να κρατά ζωντανή τη μνήμη και τον αγώνα για επιστροφή και απελευθέρωση.

Συνεχίζουμε με έναν ακόμα πρώην πρόεδρο της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, τον Δρ. Ανδρέα Σταυρίδη που και φέτος δηλώνει παρών στην προσπάθεια της ομάδας μας. Ο “γιατρός της καρδιάς μας” όπως τον χαρακτηρίζουν όλοι, αποτελεί εμβληματική μορφή για την ομάδα μας αφού στάθηκε δίπλα στην ΠΑΕΕΚ στα δύσκολα της χρόνια και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κρατάει τη σημαία ψηλά. Διαχρονικό χαρακτηριστικό του Δρ. Σταυρίδη ότι κάθε χρόνο κάνει την αρχή με τα season tickets αφού πάντα αγοράζει τον αριθμό 001. Το όνομα του έχει συνδεθεί με την ομάδα μας αφού είναι γνωστό πως όσοι γνωρίζουν τον Δρ. Σταυρίδη γνωρίζουν μέσω αυτού και την ΠΑΕΕΚ.

Η Π.Α.Ε.Ε.Κ. Κερύνειας Ποδόσφαιρο σας ευγνωμονεί. Την ευλογημένη ημέρα της επιστροφής το όνομα σας θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στο γήπεδο μας και στο οίκημα της ομάδας εκεί στο λιμανάκι της Κερύνειας.

Δείτε Επίσης  Τηλεοπτικές μεταδόσεις 1ης και 2ης αγωνιστικής