Ο Λιονέλ Μέσι ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να γίνει επανένωση του MSN στην Ίντερ Μαϊάμι ωστόσο δεν άφησε και πολλές ελπίδες για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην ομάδα της Φλόριντα.

Ο 36χρονος σταρ βρίσκεται στην προετοιμασία της Αργεντινής για το Copa America.

Ο Μέσι σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον Νεϊμάρ, το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Ίντερ Μαϊάμι και τις πιθανότητες να γίνει επανένωση του MSN με τον ίδιο, τον Βραζιλιάνο και τον Λουίς Σουάρες.

Δεν έκρυψε ότι οι τρεις τους εξακολουθούν να έχουν άριστες σχέσεις, ενώ αποκάλυψε πως έχουν και ένα μεταξύ τους group chat όπου επικοινωνούν συνεχώς. Ο Αργεντινός ωστόσο κράτησε χαμηλά την… μπάλα και παραδέχτηκε πως πολύ δύσκολα θα μπορούσε να μετακομίσει ο Νεϊμάρ στη Φλόριντα, ωστόσο τόνισε ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο.

«Υπάρχει συχνή επικοινωνία ανάμεσα μας. Έχουμε και ένα group chat οι τρεις μας. Αν του έχουμε πει να έρθει στην Ίντερ Μαϊάμι; Όχι, είναι δύσκολο προς το παρόν. Βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία και αν δεν κάνω λάθος έχει ακόμα έναν χρόνο συμβολαίου. Είχε έναν δύσκολο χρόνο όπου αντιμετώπισε έναν σοβαρό τραυματισμό. Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να έρθει εδώ. Μετά από αυτό δεν ξέρω. Πολλά μπορούν να συμβούν ωστόσο προς το παρόν δεν το πιστεύω», δήλωσε ο Μέσι.

Δείτε Επίσης  "Έχει μάτια" για Παυλίδη η Σεβίλλη