Σε δυο Παγκόσμια Κύπελλα θα συμμετάσχει τον επόμενο μήνα ο Παύλος Κοντίδης, πριν μπει στα βαθιά της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Μαγιόρκα αποτελεί και τεστ δυνατοτήτων καθώς θα λάβουν μέρος σε αυτό όλοι οι αθλητές που θα διεκδικήσουν μετάλλιο ή το ψηλότερο πλασάρισμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Πάω στον αγώνα για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, να φρεσκάρω την αγωνιστική μου ετοιμότητα» δηλώνει ο Κύπριος Αργυρός Ολυμπιονίκης του «Λονδίνο 2012» επισημαίνοντας επιπλέον ότι «μπαίνουμε σιγά-σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς μιας και οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι μόλις τέσσερις μήνες μακριά».
 
Μετά τον αγώνα στη Μαγιόρκα ο Χρυσός Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2017 και το 2018 θα επιστρέψει για λίγες ημέρες στην Κύπρο κι έπειτα θα αναχωρήσει για τη Γαλλία και συγκεκριμένα το Hyeres για το δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο της χρονιάς, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 20 μέχρι τις 27 Απριλίου. «Όπως είχα αναφέρει στην πρόσφατη δημοσιογραφική διάσκεψη για την ανακοίνωση του Super Grand Sponsor του Freedom24, τον Μάιο και τον Ιούνιο θα προπονούμαι στα Ολυμπιακά νερά της Μασσαλίας, όπου θα αγωνιστώ 1-7 του Αυγούστου» σημειώνει ο Πρωταθλητής Ευρώπης το 2018 και το 2022.

Δείτε Επίσης  Φρένκι Ντε Γινγκ : 60 εκατομμύρια η Τότεναμ για πάρτι του