Τι είπε ο Ρομάν Μπεζούς

Ο Ουκρανός χαφ σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της καριέρας του, αφού υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και από τον περασμένο Απρίλιο είναι εκτός γηπέδων και θα είναι για ακόμη έξι μήνες, μίλησε σε μια πολύ ανθρώπινη κουβέντα, εμφανώς συγκινημένος από την τεράστια στήριξη που δέχεται τόσο από την ομάδα του, όσο και από αρκετούς ακόμη συλλόγους της Κύπρου.

Φυσικά, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και το ζήτημα του πολέμου, το οποίο τον επηρέασε αρκετά (αγωνιστικά και μη) πέρυσι, φτάνοντας κοντά στην έξοδο.

Ωστόσο, όχι μόνο δεν έφυγε, αλλά με τα φετινά πεπραγμένα του ανταπέδωσε την στήριξη που του παρείχαν οι «πράσινοι».

Οι δηλώσεις του Μπεζούς :

«Ήταν μία δύσκολη συγκυρία για εμένα σε μία πολύ καλή φάση της σεζόν, που η ομάδα βρισκόταν σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Όμως, αυτό είναι το ποδόσφαιρο και αυτά συμβαίνουν στη ζωή ενός ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν και οι δύσκολες στιγμές. Η χρονική στιγμή ήταν δύσκολη γιατί βρισκόμασταν εντός των στόχων μας και θέλαμε να τους πετύχουμε. Η ομάδα κατάφερε και βγήκε στην Ευρώπη, ενώ βρίσκεται στον τελικό του κυπέλλου. Το σημαντικό είναι η στήριξη που έλαβα από όλους στην ομάδα. Τους συμπαίκτες μου, το προσωπικό και τους φιλάθλους. Συγκινήθηκα πολύ όταν φώναζαν το όνομά μου οι φίλαθλοι της Ομόνοιας. Ήταν κάτι που με βοήθησε πολύ μετά την επέμβαση που υποβλήθηκα.

Τώρα βρίσκομαι σε περίοδο αποθεραπείας. Επίσης, πήρα πολλά μηνύματά στήριξης από πολλές ομάδες της Κύπρου και πολλούς παίκτες. Όλοι μου ευχήθηκαν τα καλύτερα και να επιστρέψω σύντομα πίσω στα γήπεδο. Η στήριξη όλων με βοήθησε πολύ. Ήταν έκπληξη για εμένα, αλλά είναι κάτι που θυμάμαι για πάντα. Εισέπραξα πολλή αγάπη μετά από αυτήν την άτυχη στιγμή και δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό».

Τελικός κυπέλλου με την Πάφος FC, στόχος της ομάδας να γράψει ιστορία με το three peat. Είναι δύσκολη ποιοτική ομάδα η Πάφος FC, αλλά η Ομόνοια μπορεί…

Δείτε Επίσης  Παγδατής : Έβαλε την Κύπρο στο χάρτη του τένις

«Ναι, είναι μία πολύ καλή ομάδα η Πάφος FC με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές σε αρκετές θέσεις. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να απολαύσουμε τον αγώνα και είμαι αισιόδοξος ότι εμείς θα κατακτήσουμε το Κύπελλο».