Στο ματς δημιουργήθηκαν οι ιδανικές συνθήκες για να φτάσει στο τρίποντο αλλά δεν τα κατάφερε και η απώλεια βαθμών δεν δικαιολογείται.

Το διώξιμο του Λανγκ στο ξεκίνημα της επανάληψης έδωσε την ευκαιρία στον Εθνικό να μειώσει στο σκορ, ενώ στο παρά πέντε, το τραγικό λάθος του Φαμπιάνο έφερε την ισοφάριση.

Βέβαια τα λάθη των αντιπάλων εκμεταλεύτηκε και η Ομόνοια οπότεπροηγήθηκε πολύ νωρίς με 2-0 με τα τέρματα των Στεπίνσκι και Σεμέδο.

Το γεγονός επισήμανε και ο Τσέτιλ Ρέιχνταλ, χαρακτηρίζοντας «βλακώδη» τα τέρματα που δέχθηκε η ομάδα του. «Τέτοια λάθη σε αυτό το επίπεδο δεν επιτρέπονται» πρόσθεσε ο προπονητής της Ομόνοιας, ο οποίος ήταν εμφανέστατα ενοχλημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του δεν μπορεί να βρει ένα τέμπο αγωνιστικής σταθερότητας. Παραδέχθηκε κι ότι ίδιος ότι αυτά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση των πράσινων δεν μπορούν να συνεχιστούν.

Ο Νορβηγός τεχνικός θέλει να αποφευχθούν παρόμοια λάθη στη συνέχεια. Στο τέλος της κανονικής περιόδου η Ομόνοια θα φιλοξενήσει τον Οθέλλο, αλλά στη συνέχεια, έχει να δώσει δέκα ντέρμπι, μέσα από τα οποία θα πρέπει να ανέβει ψηλά στην βαθμολογία.

Δείτε Επίσης  Καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος ο Γιακουμάκης... νικώντας τον Μέσι