Ενώ η Ομόνοια πανηγυρίζει ακόμη για την μεγάλη νίκη επί του Άρη με 3-0 την ίδια στιγμή ο απόλυτος σεβασμός για τους περσινούς πρωταθλητές παραμένει, έχοντας χαμηλούς τόνους ενόψει του νέου σπουδαίου ραντεβού των δύο την Τετάρτη στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ».

Με ένα Γιάννη Αναστασίου να είναι επιδραστικός σε αυτή την καταπληκτική πορεία αλλά και με ένα εκπληκτικός Χάμπο σε μια σούπερ χρόνια για αυτόν και με τον Ελλαδίτη προπονητή να τον εκτοξεύει και να τον έχει κάθε λεπτό από κοντά, βγήκε το χθεσινό αποτέλεσμα.

Ξεκάθαρες οι δηλώσεις του Αναστασίου για τον Χάμπο :

« Είναι λίγο ιδιαίτερη περίπτωση για μένα ο Χάμπος. Σήμερα έκανε καταπληκτικό παιχνίδι. Ήταν πραγματικά πολύ καλός, αλλά αυτό που του είπα χθες ήταν ότι αν δεν κάνει αυτά που απαιτεί το παιχνίδι τακτικά θα τον βγάλω έξω από το πρώτο λεπτό. Αν κάνει το δικό του θα βγει έξω. Είναι ένα παιδί με δυνατότητες, με ποιότητα, με ικανότητα, σίγουρα μερικές φορές ο ενθουσιασμός της ηλικίας αλλά και το άγχος είναι δύσκολα να τα ελέγξεις αλλά είναι ένα παιδί που δεν κρύβεται ποτέ μέσα στο γήπεδο, θέλει να παίρνει μπάλα να κάνει πράγματα κι όταν είναι φρέσκος, όπως ήταν σήμερα, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Είναι σημαντικός παίκτης για την ΟΜΟΝΟΙΑ και το Κυπριακό ποδόσφαιρο»

Δείτε Επίσης  Τέλος διαγωνισμού… – Ο μεγάλος τυχερός/η είναι…