O Ολυμπιακός, κατάφερε να ολοκληρώσει την επική ανατροπή στην παράταση έναντι της Μακάμπι Τελ Αβίβ νικώντας τη με το εμφατικό 6-1 και παίρνοντας τη μεγάλη πρόκριση!

Ο Ολυμπιακός ήταν ισχυρός σε μία κορυφαία ευρωπαϊκή βραδιά. Η ήττα με 4-1 στον πρώτο αγώνα έμοιαζε μη αναστρέψιμη, όμως οι ερυθρόλευκοι σε μία θρυλική εμφάνιση διέλυσαν με 6-1 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην παράταση και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Conference League.

Το πρώτο μέρος ήταν απίστευτο για τον Ολυμπιακό. Ο Ποντένσε άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό, με τον Φορτούνη στο 36′ να διπλασιάζει τα τέρματα των ερυθρόλευκων στην αντεπίθεση. Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 45+3′ έφερε την απόλυτη ισορροπία στο συνολικό σκορ, κάνοντας το 3-0.

Ο Ζαχάβι στο 57ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι έδωσε ξανά σκορ πρόκρισης στους Ισραηλινούς. Όμως, ο Ελ Κααμπί με ένα απίστευτο ψαλίδι στο 65′ έκανε το 4-1 για τον Ολυμπιακό, ισοφαρίζοντας ξανά το σκορ του πρώτου ματς.

Ο Ολυμπιακός έκανε το θαύμα του και στην απευθείας πρόκριση στο 93′ με τον Γιόβετιτς έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κώστα Φορτούνη. Ο Ελ Αραμπί έβαλε την σφραγίδα του και στο 103′ “κλείδωσε” θριαμβευτικά το “εισιτήριο” για τα προημιτελικά.

Δείτε Επίσης  Ο. Βλαχοδήμος: Ένα ντεμπούτο που του χαρίζει φανέλα βασικού