Ο συγκινητικός λόγος πίσω από τον πανηγυρισμό του Μπέλινγκχαμ!

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ εξήγησε την προέλευση και την αφιέρωση του πανηγυρισμού του με τον Τρεντ-Αλεξάντερ Άρλοντ.

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Τρεντ-Αλεξαντερ Άρλοντ, γονάτησαν ο ένας απέναντι από τον άλλον, στηρίζοντας το κεφάλι τους στο δεξί χέρι, ο αγκώνας του οποίου ακουμπούσε πάνω στο δεξί πόδι. Κάτι που αμφότεροι έκαναν για πρώτη φορά, με αποτέλεσμα μετά το τέλος της αναμέτρησης ο 24χρονος να εξηγήσει αρχικά στις κάμερες τι σημαίνει αυτός ο πανηγυρισμός.

Η εξήγηση του Μπέλινγκχαμ για τον πανηγυρισμό

«Όταν παίζουμε Wolf ένα απο τα μέλη του σταφ της ομάδας κρατάει έτσι το κεφάλι του, επειδή δεν ξέρει τι συμβαίνει. Έτσι, ο πανηγυρισμός ήταν μία αφιέρωση στην παρέα του Wolf», είπε αρχικά αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, ενώ λίγο αργότερα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ξαναρωτήθηκε για αυτό το θέμα.
«Ήταν για τους ανθρώπους που μας βοηθάνε στα αποδυτήρια και κάνουν αρκετή δουλειά κάθε μέρα. Δεν έχουν την αναγνώριση που έχουμε εμείς στον αγωνιστικό χώρο, αλλά τους υπολογίζουμε τόσο πολύ και είναι σημαντικό να κρατήσουμε αυτό το καλό κλίμα», τόνισε, δείχνοντας να αναγνωρίζει την προσπάθεια που καταβάλουν αυτοί που βρίσκονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε Επίσης  Η παρουσίαση της Ολυμπιακής Ομάδας (vid).