Χαμός στην Τουρκία με τη φήμη πως ο 31χρονος Αργεντίνο-Ιταλός παικταράς της Γαλατασαράι έκλεισε με ελληνική ομάδα για το καλοκαίρι.

Ο Μάουρο Ικάρντι, με χρημαστιστηριακή αξία ύψους 18 εκατ. ευρώ, κάνει χαμό στη Γαλατά, έχοντας 30 γκολ και 12 ασιστ σε 44 εμφανίσεις του με τους Τούρκους.

Ο ιταλο-αργεντίνος, πήγε στην Τουρκία από την Παρί Σεν Ζερμέν, για 10 εκατ. ευρώ.

Ο Τουμέρ Μετίν, Τούρκος πρώην ποδοσφαιριστής και τώρα αναλυτής ποδοσφαίρου, τόνισε σε τηλεοπτική του παρουσία πως Έλληνας δημοσιογράφος ελληνικής εφημερίδας τον ρώτησε τη γνώμη του για τον Ικάρντι και του είπε πως υπάρχει η φήμη πως ο 31χρονος θα βρίσκεται στην Αθήνα τη νέα χρονιά. Μάλιστα όπως του ανέφερε έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες συναντήσεις.

Ο Μετίν υπογράμμισε πως δεν έχει εικόνα του ρεπορτάζ, όμως στα… σχόλια έγινε χαμός καθώς οι Τούρκοι οπαδοί της Γαλατά βλέπουν δάκτυλο του προέδρου της μισητής Φενερμπαχτσέ, Αλί Κοτς, πίσω από τις φήμες.

Οι ίδιοι τονίζουν πως ούτε το… ελληνικό κράτος δεν μπορεί να δώσει τα χρήματα που χρειάζονται για τον Ικάρντι και ότι οι φήμες προέρχονται από τον Κοτς, για να πλήξει τη Γαλατά.

Δείτε Επίσης  Διγενής Ακρίτας Μόρφου : Βασιλόπιτα με ευχές για επιστροφή