Σπουδαία πρεμιέρα για την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία! Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι ήταν εξαιρετική για 60 λεπτά, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να λυγίσει με 2-1.

Η Ιταλία δεν φοήθηκε καθόλου το γκολ της Αλβανίας στα 23’’, βρήκε απαντήσεις με Μπαστόνι-Μπαρέλα ως το 16’ και επικράτησε 2-1 στην πρεμιέρα της, έχοντας πειστική εμφάνιση για σχεδόν 60 λεπτά αγώνα.

Ο Μπαρέλα ήταν ο καλύτερος της βραδιάς και τα έκανε όλα! Ρυθμιστής στον χώρο της μεσαίας γραμμής για την Ιταλία, με αστείρευτα τρεξίματα και συμμετοχή σε δημιουργικό και ανασταλτικό κομμάτι. Για κερασάκι στην τούρτα σκοράρει το τέρμα της ανατροπής στο 16ο λεπτό με απίθανο φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής!

ΙΤΑΛΙΑ: Ντοναρούμα, Ντι Λορέντσο, Μπαστόνι, Καλαφιόρι, Ντι Μάρκο (83′ Νταρμιάν), Ζορζίνιο, Μπαρέλα (90+2′ Φολορούνσο), Φρατέζι, Κιέζα (77′ Καμπιάζο), Πελεγκρίνι (77′ Κριστάντε), Σκαμάκα (83′ Ρετέγκι)).

ΑΛΒΑΝΙΑ: Στρακόσια, Χισάι, Τζιμσιτί, Αγέτι, Μιτάι, Ραμαντάνι, Ασλάνι, Μπαϊράμι (87′ Μούτσι), Σεφέρι (68′ Λάτσι), Ασάνι (68′ Χάτσι), Μπρόγια (76′ Μανάι).

Δείτε Επίσης  Το ιστορικό Grand Prix του Λας Βέγκας επιστρέφει