O Κύπριος διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα για να ανανεώσει την παρουσία του στο εξωτερικό, αφού ο δανεισμός του από την Ομόνοια στον ολλανδικό σύλλογο εκπνέει στο τέλος της σεζόν.

Ο Λοΐζος Λοΐζου αγωνίζεται ως δανεικός στην Χέρενφεν από την Ομόνοια για το δεύτερο μισό της σεζόν. Ο επιθετικός από την Κύπρο είναι γεμάτος επαίνους για το σύντομο διάστημα του στη Φρίσλαντ. Ωστόσο, υποδεικνύει τι είναι πραγματικά σημαντικό για αυτόν στη ζωή.

«Η οικογένειά μου, η κοπέλα και οι καλύτεροί μου φίλοι είναι εκεί για να με βοηθήσουν να πετύχω τους στόχους μου και θα με στηρίζουν καθημερινά», είπε η Λοΐζου.

«Αυτό ήταν το όνειρό μου από τότε που ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό».

Ο Λοΐζου αγωνίζεται ως δανεικός από την Ομόνοια μόνο για έξι μήνες και κλήθηκε να σχολιάσει την πιθανότητα παραμονής στη Χέρενφεν. «Αν κάνω το καλύτερο δυνατό, υπάρχει πιθανότητα να μείνω εδώ περισσότερο. Θα κάνω ό,τι μπορώ». Ο Κύπριος εξτρέμ δεν θέλει να κοιτάζει πολύ μπροστά. «Το όνειρό μου είναι να παίξω σε έναν από τους καλύτερους συλλόγους στον κόσμο, αλλά δεν μπορείς πάντα να σκέφτεσαι το μακρινό μέλλον.

Πρέπει να το κάνεις βήμα-βήμα, με όλο και μεγαλύτερα βήματα και να κάνεις πάντα το καλύτερο. Όταν κοιτάζω πίσω, θέλω τουλάχιστον να μπορώ να πω ότι τα έδωσα όλα. Τότε όλα πρέπει να πάνε καλά», είπε ο Λοΐζος Λοΐζου.

Δείτε Επίσης  Καυστική ανακοίνωση Κλεάνθη