Ο Κύπριος διεθνής αμυντικός αποχαιρέτησε τη μέχρι πρότινος ομάδα του με μήνυμα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, όπως και τους οπαδούς της:

«Ένα τεράστιο κεφάλαιο της ζωής μου έφτασε στο τέλος του. Αυτό το κεφάλαιο κλείνει γεμάτο αμέτρητες χαρές και λύπες, αλλά κυρίως δυνατά συναισθήματα! Μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια στη Σταντάρ Λιέγης, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την ομάδα και τους φιλάθλους, που τη νιώθω σαν δεύτερη οικογένεια.

Από το 2016 μέχρι σήμερα, θέλω να ξέρετε ότι πάντα έδινα τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε προπόνηση και αγώνα. Μέσα σε αυτά τα οκτώ χρόνια, βίωσα και έμαθα πολλά, κάθε παιχνίδι ήταν ένα νέο μάθημα.

Καθώς κλείνω αυτό το κεφάλαιο, πρέπει πρώτα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στη γυναίκα και τα παιδιά μου, γιατί πάντα μου έδιναν το κίνητρο. Οι ευχαριστίες μου επίσης πηγαίνουν στην οικογένεια και τους στενούς φίλους για όλη την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια! Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω θερμά την ομάδα, τους φιλάθλους και τους συμπαίκτες μου από καρδιάς, σημαίνετε πολλά για μένα!

Ένα είναι σίγουρο: Θα είμαι πάντα πιστός ακόλουθος της ομάδας, ταπεινά και από μακριά, πάντα στηρίζοντας την!

Λοιπόν, έφτασε η ώρα να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο και να ανοίξουμε ένα νέο. Ήρθα εδώ σαν νέος και τώρα φεύγω ώριμος και γεμάτος εμπειρίες και αναμνήσεις που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στο μυαλό μου. Με το κεφάλι ψηλά και περήφανα, αντίο Standard de Liège.

Θα επανέλθω για να πω ένα σωστό ευχαριστώ και αντίο στο Sclessin!

Τα λέμε σύντομα!

Δείτε Επίσης  Πετόσφαιρα Νεανίδων : 7η στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Κώστας».