Μετά το 1-1 με τη Λετονία, η Κύπρος θα δώσει απόψε (19:00, ΡΙΚ) το δεύτερο και τελευταίο φιλικό της σε διάστημα λίγων ημερών. Ο βαθμός δυσκολίας αναβαίνει αισθητά, καθώς αντίπαλος θα είναι η Σερβία, που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Euro 2024.

O Τιμούρ Κετσπάγια ελπίζει ότι οι ποδοσφαιριστές του θα παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο από εκείνο της περασμένης Πέμπτης παρά το ότι η αποψινή αντίπαλος είναι ανώτερη της προηγούμενης.

Οι φίλοι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος περιμένουν να δουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση που αν μη τι άλλο θα είναι ενθαρρυντική. Τώρα εάν αυτό είναι κατορθωτό με όσα έδειξαν οι διεθνείς μας στα τελευταία ματς και ειδικά στο πιο πρόσφατο, είναι κάτι που θα φανεί απόψε.

Ο Γεωργιανός προπονητής δήλωσε χθες για το ματς με τη χώρα από τα Βαλκάνια: «Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Έχουμε δυνατό παιχνίδι απέναντι σε δυνατή ομάδα. Είναι ομάδα που θα παίξει στο Euro και είναι δυνατό τεστ για εμάς. Το αποτέλεσμα με τη Λετονία δεν είναι αυτό που θέλαμε γιατί έπρεπε να νικήσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, αλλά στο δεύτερο όχι. Μας περιμένει δύσκολο ματς και είναι ευκαιρία να δοκιμάσουμε νέα πρόσωπα και νέα πράγματα».

Στην ψεσινή τελευταία προπόνηση δεν συμμετείχε ο Ρουέλ Σωτηρίου, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις.

Δείτε Επίσης  Σλούκας :  "Ήταν ένα statement αυτή η νίκη"