Μετά τη σύσκεψη στην ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου το ματς θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό κεκλεισμένων των θυρών, καθώς το γήπεδο δεν πληροί τις προϋποθέσεις!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, τόνισε πως η απόφαση της ομοσπονδίας, είναι να γίνει κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, στις 18 Μαΐου, στο Πανθεσσαλικό!

Ο κ. Μπαλτάκος τόνισε, πως το στάδιο δεν πληροί τις προϋποθέσεις, τη δεδομένη χρονική στιγμή, με τις κάμερες, ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει ενέργειες για το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Συμπλήρωσε μάλιστα, ότι δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμο μέσα σε δύο μήνες.

Υπογράμμισε επίσης ότι δεν υπήρξε συμφωνία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, με τους «κίτρινους» να μη δέχονται να παίξουν στο ΟΑΚΑ, επομένως, όπως είπε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, “η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να τηρεί την προκήρυξη η οποία αναφέρει : Όταν υπάρχει ομάδα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο τελικός γίνεται στον Βόλο”.

Δείτε Επίσης  Απαγόρευση εισόδου σε αθλητικούς χώρους στους 4 συλληφθέντες!