Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 92-86!

Το βράδυ της Παρασκευής (7/6) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έκαναν υπερπροσπάθεια δύο βράδια μετά από το πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Stoiximan Basket League, με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν την νίκη με 92-86 για να κάνουν το 2-0 και να έχουν τρεις ευκαιρίες για το αποτέλεσμα που θα τους στέψει πρωταθλητές Ελλάδας για το 2024.

Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αϊζέια Κάναν, Νικόλα Μιλουτίνοβ ήταν οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού, που έπαιξε σε μία καταπληκτική ατμόσφαιρα και βρίσκεται κοντά στον τρίτο τίτλο της χρονιάς μετά από το Super Cup και το Κύπελλο. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν συνολικά ανώτερη και δίκαιη νικήτρια.

Κώστας Σλούκας και Ματίας Λεσόρ ήταν οι δύο που προσπάθησαν περισσότερο για τον Παναθηναϊκό, το βράδυ που ο Κέντρικ Ναν ήταν και πάλι πολύ άστοχος. Ο Εργκίν Αταμάν (αποβλήθηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι) πήγε σε μία ιδιαίτερη πεντάδα στο ξεκίνημα, είδε την ομάδα του να κάνει καλό πρώτο μέρος, αλλά και κακή τρίτη περίοδο που έκρινε το σαραντάλεπτο.

Αποτελέσματα και πρόγραμμα της σειράς
Game 1: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 84-89
Game 2: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 92-86
Game 3: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 10/6 στις 21:15
Game 4: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 12/6 στις 21:15 (αν χρειαστεί)
Game 5: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 14/6 στις 21:15 (αν χρειαστεί)

Δείτε Επίσης  Φερντάντο Αλόνσο: Σερί οι νίκες