Σε παιχνίδι που διεξήχθη στο «Στέλιος Κυριακίδης» για την 3η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος στον όμιλο του υποβιβασμού. Το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τη νίκη του Εθνικού εις βάρος του Οθέλλου (2-1), βολεύει την Καρμιώτισσα.

Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών αύξησε τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού στους εφτά βαθμούς και αισθάνεται πιο άνετη. Άλλωστε δικαιωματικά αισθάνεται καλύτερα για την ισοπαλία σε σχέση με την αντίστοιχη του Ζακακίου, η οποία δεν αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα που αποκόμισε από το 56’ λόγω δεύτερης κίτρινης του Ουεσλάτι.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από εφτάλεπτη διακοπή λόγω προβλήματος του φωτισμού, ενώ η ΑΕΖ διαμαρτυρήθηκε για γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, καθώς η μπάλα έφτασε στον ποδοσφαιριστή που σέντραρε (Ρότσα-Σάντος), αφού κόντραρε στο κεφάλι του Τσουκαλά της Καρμιώτισσα.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις πιο κάτω συνθέσεις :

Καρμιώτισσα (Χρίστος Χαραλάμπους): Σπόλιαριτς, Γκραντινάρου (67′ Παντελή), Πάβλοβετς, Μαλόνε, Κοβάσεβιτς, Τσουκαλάς, Ουεσλάτι, Θεοδώρου, Ντούμπια, Χαραλάμπους (56′ Αγγελή), Ρόσι.

ΑΕΖ (Τζέισον Πάντσεον): Mιλοσάβλιεβιτς, Ε. ΑντωνίουΡέινολντς, Παστελλής (71′ Χριστοφή), Ρουίθ (71′ Σιφναίος), Σαρφό (81′ Σλόγκαρ), Ρότσα-Σάντος, Σαμπό, Χατζηβασίλης, Κάστρο (56′ Κλε), Ντιγκινί.

Δείτε Επίσης  Απόλλωνας : Δεν υπάρχει θέμα Τζάλμα Σίλβα