Μετράει συνολικά 23 χρόνια στο ποδόσφαιρο και κάνει αυτό που πραγματικά αγαπά!

Από μικρός στα δύσκολα και στα βαθιά, αφού η πορεία του και τα χρόνια εμπειρίας που έζησε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αγγλία, σε διάφορες ομάδες του εξωτερικού, τον έκαμαν να ξεχωρίζει αμέσως στα κυπριακά γήπεδα!

Σήμερα, ο Ιωάννης Στουππής αγωνίζεται με τα χρώματα της Αναγέννησης Δερύνειας και μας περιγράφει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τους στόχους της ομάδας και τα όνειρα του για το μέλλον στο ποδόσφαιρο!

Ιωάννη, πόσα χρόνια μετράς στο ποδόσφαιρο;
Μετρώ συνολικά 23 χρόνια στο ποδόσφαιρο.

Ήταν ανέκαθεν το πάθος σου ο αθλητισμός;
Ήταν ανέκαθεν το πάθος μου ο αθλητισμός, αφού είχα ασχοληθεί από μικρός με αυτόν, συγκεκριμένα με το κολύμπι και το taekwondo και μετέπειτα με το ποδόσφαιρο εώς και σήμερα.

Ποια ήταν η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα σου;
Η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα μου ήταν, η απόφαση μου αν και πολύ μικρός στα 13 μου χρόνια να φύγω στο εξωτερικό συγκεκριμένα στο Manchester στην Αγγλία.

Έχω μείνει εκεί για 10 χρόνια όπου πέρασα από ακαδημίες του Rochdale Afc, Manchester City, Blackpool και Glasgow Rangers. Μετά έκανα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με την Altrincham Fc και ακολούθως τελείωσα από τα γήπεδα του Ηνωμένου Βασιλείου στην ομάδα της Radcliffe Fc.

Διγενης Ακρίτας Μορφου,Παεεκ ,Ομόνοια 29, Εθνικος Ασσιας και τωρα αναγέννηση Δερύνειας . Μίλησε μου λίγο για την πορεία σου.
Με την επιστροφή μου πίσω στην Κύπρο πήρα το πρώτο μου double με την ομάδα του Διγενή Μόρφου. Μετά συνέχισα την καριέρα μου στην ομάδα της Παεεκ Κερύνειας όπου κάναμε την άνοδο μας στην δεύτερη κατηγορία. Ακολούθως μου ήρθε πρόταση από την ομάδα της Ομόνοιας 29 Μαίου όπου ήμουν εκεί για δύο συνεχόμενες χρονιές.

Την πρώτη χρονιά πήραμε το πρωτάθλημα και την δεύτερη χρονιά είχα την τιμή να αγωνιστώ για πρώτη μου φορά στην δεύτερη κατηγορία. Στη συνέχεια στον Εθνικό Ασσιάς και τώρα στην Αναγέννηση Δερύνειας όπου η ομάδα κάνει μια πολύ καλή σεζόν.

Ποιο γκολ δε θα ξεχάσεις ποτέ στη ζωή σου;
Δεν θα ξεχάσω ποτέ το γκολ στην εκτός έδρας νίκη με 0-1 κόντρα στην ομάδα της Καρμιώτισσας Fc με την Ομόνοια 29ς Μαίου !

Δείτε Επίσης  ΑΡΗΣ : Νίκη με 4-0 επί του Οθέλλου

Αναγέννηση Δερύνειας . Πως ήρθε η πρόταση από την ομάδα;
Ήρθαν σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μου άτομα από την ομάδα.

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για τη φετινή χρονιά;
Οι στόχοι της ομάδας της φετινής χρονιάς είναι η επάνοδος στην δεύτερη κατηγορία και αν έρθει και το πρωτάθλημα καλοδεχούμενο.

Είσαι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία σας;
Δεν μπορώ να πω πως δεν είμαι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία μας, γιατί η ομάδα βρίσκεται εντός των στόχων της αλλά σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Πες μας την καλύτερη έως τώρα στιγμή στην καριέρα σου αλλά και τη χειρότερη.
Είναι δύο οι καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου. Η πρώτη με την ομάδα του Διγενή Μόρφου που πήραμε το double και η δεύτερη με την ομάδα της Ομόνοιας 29ς Μαίου που πήραμε το πρωτάθλημα. Βέβαια οι αναμνήσεις και τα γεγονότα που έζησα με την απόκτηση του πρωταθλήματος με την Ομόνοια ήταν απερίγραπτα.

Η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου ήταν ο ένας χρόνος αποχής μου από τα γήπεδα λόγω σοβαρού τραυματισμού στον ώμο.

Θα ήθελες να αγωνιστείς στην πρώτη κατηγορία και σε ποια ομάδα;
Βεβαίως και θα ήθελα να αγωνιστώ στην πρώτη κατηγορία με οποιαδήποτε ομάδα.

Πρότυπο σου στο εξωτερικό και σε ποιο ποδοσφαιριστή θα ήθελες να μοιάσεις και γιατί όχι να αγωνιστείς μαζί του ;
Πρότυπο μου στο εξωτερικό αποτελεί ο Ronaldinho Gaúcho και θα ήθελα να μοιάσω στον Κυριάκο Χατζιάρο που έχω και την τιμή να παίζω φέτος μαζί του στην Αναγέννηση Δερύνειας.