Με τον πιο πάνω τίτλο δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ και του Παναθηναϊκού είναι το νο1 φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

Το νέο δεν είναι καινούργιο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι καιρό τώρα στο στόχαστρο της Εθνικής Ελλάδας. Απλώς, ο Σέρβος τεχνικός περίμενε τις εξελίξεις με τον Γκουστάβο ΠογέτΟ Ουρουγουανός τεχνικός αποχαιρετάει και ο δρόμος πλέον είναι ανοικτός.

Αλλάζουν όλα το επόμενο διάστημα στην Εθνική Ελλάδας. Το συμβόλαιο του Γκουστάβο Πογέτ τελειώνει στο τέλος του Μάρτη. Ακόμα και με πρόκριση επί της Γεωργίας δεν ήταν σίγουρο πως θα είχαμε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του. Η ΕΠΟ ήθελε να πάει μέχρι το τέλος του Euro 2024 και μετά να αποφασίσει η νέα διοίκηση.

Πλέον, μετράει και το αγωνιστικό κομάτι.  Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε. Σε παιχνίδια με Καζακστάν και Γεωργία δεν υπάρχει δικαιολογία. Δεν έχει σημασία σε ποια έδρα και πόσο καλή φουρνιά έχουν οι αντίπαλοι. Η ευκαιρία ήταν τεράστια και έχει χαθεί. Η Ελλάδα μένει εκτός μεγάλης διοργάνωσης δέκα χρόνια πλέον.

Καλώς ή κακώς, η αποτυχία φέρει το όνομα του Γκουστάβο Πογέτ.

Από εκεί και πέρα ανεπίσημα κουβέντες με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν γίνει. Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού είναι πρώτος στη λίστα.

Δείτε Επίσης  Ρεκόρ συνεχίζει να καταγράφει ο Λουίς Σουάρεζ