Ταλαντούχος, αφού απο μικρός μπήκε στη σέντρα με μια σταθερή και ανοδική πορεία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Από τις Ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ, στον ΘΟΙ Λακατάμειας και έπειτα στον Οθέλλο, σήμερα ο Θεόδουλος Χαραλάμπους αγωνίζεται με τα χρώματα της Δόξας Παλιομετόχου από όπου και κατάγεται. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μιλάει στο Φίλαθλο και δηλώνει πως θα πανηγυρίσει τίτλο με την ομάδα του!

Θεόδουλε, ξεκίνησες από μικρός στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Τι θυμάσαι από τότε και ποια ήταν η συνέχεια της πορείας σου;

Καταρχάς να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δίνετε! Ξεκίνησα στην ηλικία των 5 χρονών από της ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ, όπου έμεινα μέχρι τα 14 μου.. Στη συνέχεια πήγα στο Θοι Λακατάμειας όπου έπαιζα με την ηλικία μου στα αγωνιστικά πρωταθλήματα της ΚΟΠ. Μεγαλώνοντας στα 17 μου έκανα το ντεμπούτο μου με την πρώτη ομάδα που με βοήθησε γιατι κέρδισα εμπειρίες σε αντρικό επίπεδο.

Όταν αγωνιζόσουν στον Οθελλο, πήρατε και το πρωτάθλημα . Τι αναμνήσεις σου έρχονται στο μυαλό;
Πήγα στον οθελλο και έζησα κάτι πραγματικά το απίθανο. Από την πρώτη μέρα οι ποδοσφαιριστές γίναμε ένα και το κλίμα ήταν απίστευτα καλό. Επίσης ο Πρόεδρος της ομάδας, κύριος Αντώνης Χιλιμίντρης ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή οπως και όλο το συμβούλιο. Ο κόσμος ήταν μαζί μας απο την πρώτη αγωνιστική και γιαυτο καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ήταν στιγμές που θα τις θυμάμαι για πολλά χρόνια!

Ποσα γκολ συνολικά μετράς στη καριέρα σου και ποιο είναι το πιο αγαπημένο σου;

Δεν έχω πολλά γκολ, αν δεν κάνω λάθος έχω 6-7.

Σήμερα βρίσκεσαι στη Δόξα Παλιομέτοχου στην 4η κατηγορία, όπου τα πηγαίνετε πολύ καλά και βρίσκεστε στη πρώτη θέση. Θα πάρετε το τρόπαιο;
Τωρα είμαι στην Δοξα Παλιομετόχου και αυτή την στιγμή η ομάδα βρίσκεται στη πρώτη θέση με 10 βαθμούς διαφορά απο τον δεύτερο και απομένουν άλλες πέντε αγωνιστικές. Πιστεύω στο τέλος θα είμαστε πρωταθλητές, έχουμε ένα παρά πολύ καλό σύνολο και αυτό βγαίνει στο γήπεδο.

Δείτε Επίσης  Σερβία-Αγγλία: Πρεμιέρα για την φιναλίστ και για ένα μεγάλο φαβορί

Τι θέση παίζεις και σε ποια θα ήθελες να αγωνιστείς στο μελλον;

H θέση που παίζω είναι δεξί μπακ και αριστερό.

Ο κόσμος έρχεται γήπεδο;
Ο κόσμος δυστυχώς δεν είναι παρά πολύ μεγάλος σε αριθμό, αλλά προσπαθούμε με την απόδοση μας και τα αποτελέσματα να φέρουμε κοντά τον κόσμο.

Αγαπημένος ποδοσφαιριστής σε Κύπρο και εξωτερικο;

Ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο είναι ο Κριστιάνο Ροναλντο και στην Κύπρο ο Κostandinov του ΑΠΟΕΛ.



Ποια ομάδα πιστεύεις θα πάρει το πρωτάθλημα στην πρώτη κατηγορία;

Η πρόβλεψη μου για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στην 1η κατηγορία είναι Το Αποελ.