Τι συμβαίνει, όμως, με τον 31χρονο στράικερ;  Πληροφορίες από το Μαρόκο κάνουν αρχικά λόγο για πραγματικό και ιδιαίτερα έντονο ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε και όχι μόνο για τον Ελ Κααμπί.

Η τουρκική ομάδα έχει προσεγγίσει την πλευρά του ποδοσφαιριστή, με τις πρώτες διερευνητικές επαφές να έχουν γίνει ώστε να διαπιστωθούν τα «θέλω» του. Δείχνουν διατεθειμένοι στη Φενέρ να τον δελεάσουν με ένα υψηλότερο συμβόλαιο από αυτό που του προσφέρει ο Ολυμπιακός, ενώ ρίχνουν στο τραπέζι και το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο. Το ενδιαφέρον είναι έντονο και η πλευρά των Τούρκων δείχνει διατεθειμένη ακόμη και την Κυριακή να πιέσει περισσότερο. Σίγουρα, οι ίδιοι δεν θέλουν το θέμα να τραβήξει πολλές ημέρες και θα ήθελαν να το έκλειναν άμεσα .

Ο Ελ Κααμπί φαίνεται να μην βιάζεται. Φυσικά και κολακεύεται από το ενδιαφέρον ενός προπονητή όπως ο Ζοσέ Μουρίνιο. Γνωρίζει όμως πολύ καλά και εκτιμάει τα όσα έκανε, και συνεχίζει να κάνει, ο Ολυμπιακός γι’ αυτόν. Χάρη στους Πειραιώτες το όνομά του ακούστηκε σε όλη την Ευρώπη. Μάλιστα, το περιβάλλον του Ελ Κααμπί τονίζει πως όποια απόφαση και να παρθεί στο φινάλε από τον χαρισματικό σκόρερ, πρώτα θα επικοινωνηθεί στους κατόχους του Conference League.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως άλλη μια πρόταση έσκασε στα χέρια του Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ήταν από τη Μέση Ανατολή αυτή τη φορά και συγκεκριμένα από τη Σαουδική Αραβία. Ο λόγος για την Νταμάκ, η οποία -προ εβδομάδων- μέσω του ατζέντη του γνωστοποίησε την προσφορά της για τον Μαροκινό φορ. Αυτή έφτανε τα 2,8 εκατ. ευρώ, ενώ οι άνθρωποι του συλλόγου από την Αραβία άφηναν ανοιχτό να ανέβαιναν ως και τα 3 εκατ. ευρώ. Του έδιναν μάλιστα κλειστό διετές, με την προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Με τα μπόνους επίτευξης στόχων δηλαδή, θα μπορούσε σε μια τριετία ακόμη και να ξεπεράσει τα 10 εκατ. ευρώ! Αυτή τη στιγμή, όμως, ο Αφρικανός στράικερ έχει βάλει στον πάγο την προοπτική της Νταμάκ. Πρώτα θέλει να δει αν θα αποφασίσει να παραμείνει στον Ολυμπιακό, μετά θα εξετάσει τις προτάσεις από Ευρώπη και Τουρκία και στο φινάλε θα δει τι γίνεται με Σ. Αραβία.

Δείτε Επίσης  Με τρία μετάλλια επέστρεψε η κυπριακή αποστολή από την 32η Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα της Αθήνας

Οι επόμενες ημέρες δεδομένα είναι κρίσιμες για το μέλλον του Ελ Κααμπί . Η διοίκηση του ΟΛυμπιακού αλλά και το τεχνικό επιτελείο του έχουν καταστήσει σαφές, δείχνοντάς του με κάθε τρόπο πως επιθυμούν την παραμονή του. Η μάχη που δίνει ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη, οι προσπάθειες που γίνονται τεράστιες. Όπως και τα όσα του προσφέρονται, μόνο λίγα δεν είναι για να παραμείνει. Λογικό με τη σεζόν που έκανε!