Το μπάτζετ στην Ανόρθωση έχει πέσει στα 3 εκατομμύρια στη φετινή χρονιά. Μείωση 50% με τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα και που την ανάγκασαν να κάνει περικοπές για να μπορέσει να επιβιώσει και να αντέξει την όλη δύσκολη κατάσταση.

Ακόμη υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στην Ανόρθωση αλλά θα πρέπει να ζήσει με αυτά και κυρίως να τα αντιμετωπίσει σωστά και αποτελεσματικά για να μην μεταφέρονται και να αυξάνονται τα χρέη.

Ο Γιάννης Οκκάς έχει αναλάβει ένα πολύ δύσκολο έργο.

Καλείται να ισορροπήσει το περσινό ρόστερ με το φετινό και να βρει τρόπους να χτίσει μία ομάδα ανταγωνιστική και ικανή να παρουσιάσει ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο.

Κανείς δεν θα ζητήσει διακρίσεις και τίτλους, αλλά θέλει τουλάχιστον να βλέπει μία ομάδα να παλεύει και να έχει κάποια προοπτική.

Ο Οκκάς προσπαθεί να πάει σε κινήσεις μειωμένου ρίσκου, σε παίκτες που κυρίως έχει ο ίδιος ξεκάθαρη εικόνα για την αξία τους και το τι μπορούν να δώσουν. Δεν είναι τυχαίο που τα πλείστα ονόματα που διαρρέουν ότι απασχολούν προέρχονται από Ελλάδα ή Κύπρο.

 Ο Οκκάς  με το να φέρει παίκτες που γνωρίζει τι έχουν να του δώσουν και που έχει και ο ίδιος ξεκάθαρη εικόνα μειώνεται το ρίσκο αποτυχίας. Αν αυτό το μοντέλο του Οκκά και της Ανόρθωσης δηλαδή να χτίσουν μία ομάδα ικανή η οποία να δείξει κάτι καλό στον κόσμο, αυτό μόνο ο χρόνος θα το δείξει!

Δείτε Επίσης  Εθνική Γυναικών Κύπρου: Μεταβαίνει στην Τυφλίδα